23 Temmuz 2024

EFE: “YOLCULARIMIZ BİZLERE EMANET”

  • PDF

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Sanayi Sitesi ile Kurtuluş Mahallesi arasında hizmet veren S.S.16 Nolu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Necati Efe, “Yolcularımıza çok değer veriyor ve ailemizin birer fertleri olarak görüyoruz” dedi. 
Fatsalı dolmuşçular olarak en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını belirten Necati Efe, “Zor bir meslek icra ediyoruz. Dolmuşçuluk yapan şoför arkadaşlarımızın günlük hayatta yapmış olduğu bir hatayı tüm şoförlerimiz çekiyor. İlçemizde son zamanlarda aşırı bir trafik var ve bu bizim için en büyük sıkıntı. Bizler dakika ile çalışan kişileriz ve trafik olduğunda dakikalar nedeniyle kendi yönetmeliğimiz gereği cezalar alabiliyoruz. Şehir içindeki dolmuşlardan çok rahatsız olduklarını belirten vatandaşlar var. Onlar bize sorunlarını bildiriyor ve bizler dolmuş işi yapan arkadaşlarımızla yaptığımız toplantılar sonucunda bu konuları ele alıyoruz” diye konuştu. 
Kooperatiflerine bağlı 52 şoför bulunduğunu belirten Efe, “Her zaman toplantılar yaparak şoför arkadaşlarımıza gerekli uyarıları yapıyoruz. Her konuda anlayışlı olmalarını, müşterilerine karşı saygılı olmalarını belirtiyoruz. Şoför arkadaşlarımız araç kullanırken telefonla konuşursa, araçta sigara içerse, yolcuya olumsuz davranışta bulunursa kesinlikle uzaklaştırma ve gerekirse duraktan atma cezasına kadar yaptırımları uyguluyoruz. Böyle bir çalışma başlattık. Kararlarımızı aldık ve herhangi bir şikayet durumunda aldığımız kararları uygulayacağız. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi yetkilileri kontrol amaçlı araçlarda memurlar çalıştırıyor ve tutanak tutuyorlar. Müşteri memnuniyetini her zaman önde tutuyoruz. Meşakkatli bir iş yapıyoruz. Saat 05.30’da dolmuşçu arkadaşımız iş başı yapıyor ve gece 00.00’a kadar çalışıyor. Herkesi anlayışlı olmaya davet ediyorum. Ayrıca dolmuş güzergahında bulunan yerlerde bizlerin kamera sistemi var ve oradan arkadaşlarımızı takip ediyoruz” şeklinde konuştu. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde