23 Temmuz 2024

Karaca Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti

  • PDF

2010 yılından bu yana BİK Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten  ve 2015 Yılı 25. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde milletvekili aday adayı olmak üzere istifa eden Mehmet Atalay’dan boşalan Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürlüğü’ne atanan  Yakup Karaca  beraberinde Basın İlan Kurumu Genel Müdür Yardımcıları Cem Elçin, Mustafa Canbey, İlan Hizmetleri Müdürü İdris Çam, Basın İlan Kurumu Ordu Şube Müdürü Çetin Oranlı ile birlikte Vali İrfan Balkanlıoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Vali Balkanlıoğlu,” Biliyorsunuz Basın İlan Kurumu Türkiye’nin resmi kuruluşlarının ilanları başta olmak üzere birçok konuda basınla ilgili görevleri olan son derecede önemli bir kurum.  Basının önemi ne kadar fazla ise toplum hayatında bunlara ilişkin kurumlarında önemi o kadar fazla denilebilir. Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü görevine atanan Yakup Karaca’yı tebrik ediyor  ve başarılar diliyorum. Kendisi Korganlı. Ordu’dan böyle değerlerin çıkması bizleri de memnun ediyor” dedi.

 

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Yakup Karaca  ise konuşmasında, “Bu memleketin evladıyız ve bunun sorumluluğu bilincindeyiz. Görevimizi layıkıyla  doğduğumuz büyüdüğümüz, havasını kokladığımız,  kendi memleketimize de yarayışlı bir şekilde yerine getirmeye gayret edeceğiz. İlk ziyaretlerimizi Valiliklere gerçekleştiriyoruz. Gösterilen ilgi ve alakaya çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Haber merkezi

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde