23 Temmuz 2024

ASLANCAMİ’NİN YOL SORUNU BÜYÜKŞEHİR İLE SONA ERİYOR

  • PDF

Fatsa ilçemize bağlı Aslancami mahallesi yıllardır yaşadığı yol sorunundan Büyükşehir sayesinde kurtuluyor. Fatsa ilçemizin en uzak mahallesi konumunda olan Aslancami mahallesine 12 kilometre sıcak asfalt yapılıyor. Fatsa-Aslancami arasında sıcak asfalt ile ilgili müteahhit firma tarafından hummalı bir çalışma devam ederken yolun diğer 8 kilometresinin de bir yıl sonra programlandığı bildirildi. Aslancami yol güzergahında Kılıçlı, İnönü, Tepecik ve Küpdüşen mahalleleri de bulunuyor. Ayrıca bu yoldan Ilıca mahallesi ve Gürgentepe ilçesine de ulaşım sağlanabiliyor.
  Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz Fatsa ilçemize bağlı Aslancami mahallesine giderek hem yol çalışmasını inceledi hem de mahalle halkının sorunlarını ve taleplerini dinledi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz’a Ak Parti Ordu Milletvekilimiz Oktay Çanak, Ak Parti 23. Dönem Milletvekilimiz Ayhan Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanımız Abdullah Uçar, Belediye Başkan Yardımcılarımız Muharrem Aktepe ve İbrahim Eroğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcımız Ahmet Çoruh, Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma ve Fen İşleri Daire Başkanları, Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerimiz de eşlik ettiler.
 Vatandaşların sorunlarını dinledikten sonra bir açıklama yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz, Aslancami mahallesinin yol sorununun yıllardır devam ettiğini ifade ederek, “Biz göreve geldiğimizde halkımızın en büyük talebi bizden yoldu. Aslancami mahallesi de acil yolu yeniden yapılması gereken bir mahallemizde. Biz şimdi bu yolu sıcak asfalt yapıyoruz. Yolun kalan 8 kilometresini seneye sıcak asfalt yapacağız. Aslancami halkı yolun tamamının bu yıl sıcak asfalt olmasını bekliyor ama bizim de ona plan ve programımız var. Aslancami mahallesinin su sorununun olduğunu biliyoruz. Burada daha önceden İller Bankası aracılığı ile başlatılan bir su projesi çalışması var ve bu işi henüz müteahhit firma bitirmemiş. Müteahhit firma işi teslim ettiği zaman biz OSKİ olarak gereğini yaparız. Hemşerilerimizin ne talebi varsa dikkate alıyoruz. Bu anlamda Muhtarlarımız bizim için çok önemli. Ben her muhtarımla randevusuz görüşürüm.” dedi.

“İNSANLARI KENDİ KADERİNE TERK EDEMEZDİK”
Ak Parti Ordu Milletvekilimiz Oktay Çanak ise yaptığı konuşmada, “Bugün burada çok kaliteli bir yol çalışması yapıldığını gördük. Büyükşehir olunması ile birlikte hemşerilerimizden çok yoğun bir şekilde yol talebi vardı. Bir plan ve proje çerçevesinde bugün bunların hayata geçiyor olması bizim için gurur verici. Tabii biz bunu Ordu'nun tamamına yaymak suretiyle verdiğimiz sözleri yerine getiren bir belediye yine verdiğimiz sözleri yerine getiren bir Ak Parti Hükümeti olarak inşallah siyasetimize devam etmek istiyoruz. Buralarda bu işleri yapmak çok kolay değil geçmiş dönemlere baktığımızda

belde belediyeleri kendi sorunlarını çözmeye çalışıyordu. Ordu ilimizin de 53 beldesi olduğunu

düşündüğümüzde bu sorunları çözmek aşikardı bu olumsuz bir tablo olarak görülse de bakıldığında beldede yaşayan insanlarımızın yaşam kalitesinin daha iyi olduğu ve bundan sonra da daha iyi olacağı gözüküyor. İnşallah biz bundan sonra yoldu suydu derken burada yaşayan insanlarımızın kendi kaderine terk etmeden belediyelerin doğrudan yerel hizmetleriyle tanışmasına vesile olacağız. Biz de Ak Parti Hükümeti olarak yerelde bu hizmetlere destek olmaya kendi adımıza söz veriyoruz.” diye konuştu. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde