23 Temmuz 2024

“OLASI BİR SEÇİME HAZIRIZ”

  • PDF

Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Başkanı Hayati Yılmaz siyasi gündeme ilişkin gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.

Koalisyon mu? Seçim mi? yankıları sürerken Milliyetçi Hareket Partisi’nin duruşunu ve çizgisini bozmadan yoluna devam ettiğini belirten Başkan Yılmaz, olası bir seçime hazır olduklarını beyan etti.

Gönlümüz seçimden yana değil fakat erken seçim olursa inanıyorum ki Milliyetçi Hareket Partisi bu seçimden daha güçlü çıkacaktır diyen Hayati Yılmaz, uzlaşı kültürünün oluşabilmesi için koalisyon hükümetinin kurulması gerektiğini ifade etti.

“Seçime Gidilirse Partimiz Bu Seçimden Daha Güçlü Ayrılacaktır”

Seçimin yapıldığı andan itibaren tüm teşkilatımız, sandık kurulu görevlilerimiz ve delegelerimiz her an seçim olacakmış gibi hazır vaziyetteyiz diyen Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Hayati Yılmaz; “Kendi içimizde hareketlilik var. Seçime hazır bir siyasi partiyiz ama umarız erken seçim olmaz. Milletimiz seçimden çıkalı kısa bir süre oldu. Seçim heveslisi ya da seçim yanlısı değiliz ama olabilecek bir seçime hazırız. Gönlümüz koalisyon hükümeti yaşanıp daha sonraki süreçte seçime gidilmesinden yanadır. Koalisyonun ömrü ne kadar olur bilinmez. Uzlaşı kültürünün gelişmesi için koalisyon hükümetinin kurulmasını isteyen bir siyasi partiyiz. Ancak olası bir seçimde diğer siyasi partilere göre partimiz daha hazır vaziyettedir. İnanıyoruz ki erken seçim yapılırsa Milliyetçi Hareket Partisi bu seçimden daha güçlü ayrılacaktır” dedi.

“Devletimiz hükümetsiz kalmamalıdır”

Genel başkanımız ve teşkilatlarımız koalisyon hükümetinin tarafı olmayı arzu etmelidir. Koalisyon hükümetlerinden ağzımız yandığı için ihtiyatlı yaklaşılmaya çalışıldı. Partimiz daha özenli hareket etmeye çalışıyor. Bunu vatandaşlarımız Milliyetçi Hareket Partisi ülkede hükümetin oluşmasını istemiyor gibi algılamasın. Devletimiz hükümetsiz kalmamalıdır. Biz koalisyon hükümetinin kurulmasından yanayız ancak şartlar icabı bir şekilde koalisyon hükümeti kurulamadı. Belki de kurulmak istenmedi. Görüyorum ki Adalet ve kalkına Partisinin vekilleri de koalisyon hükümeti olmasın görüşündeler. Hatta bazı vekiller 24 Kasım tarihini vererek erken seçim olmasını istiyorlar. Biz yolumuzu ve çizgimizi bozmadan devletin çıkarları doğrultusunda hareket etmeye devam edeceğiz. Halkımız da bunun farkına vardı ve partimize olan teveccüh her geçen gün daha da artmaktadır. ülkemizi kaosa sürüklemeye çalışan güçler başarılı olamayacaktır” dedi.   YENİ HABER

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde