23 Temmuz 2024

Altınordu Belediyespor Kulübü Derneğ'nin 4.'üncü Olağan genel kurulu yapıldı.

  • PDF

Ordu 1'inci Amatör kümede başarılı bir sezonu geride bırakan Altınordu Belediyespor 4'üncü Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

Divan Başkanlığını Engin Tekintaş'ın yaptığı kongrede Başkan Yardımcılığına ise Bilal Azaklı Katip üyeliğe ise Cemil İşler getirildi.

Gerçekleştirilen 4'üncü Olağan Genel Kurul da Divan Başkanlığına seçilen Altınrodu Belediye Başkanı Engin Tekintaş" Her zaman spor'a ve sporcuya olan desteğimiz devam edecektir" dedi.

Başkan Tekintaş açıklamasında "Altınordu Belediye Spor Kulubü Derneği'nin 4. Olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdik. Geçen sezon olduğu gibi bu sezon her branşa olan desteğimiz devam edecek. Bu kapsam da geçtiğimiz sezon 1. Amatör kümede mücadele eden Altınordu Belediyespor final maçını kaybederek BAL ligi şansını kaybetmişti. Ancak bu sezon oluşturulan yeni yönetim ve koyulan hedefler  çıtayı biraz daha yukarıya çıkartmış durumda. Altınordu Belediyespor'un ilk olarak hedefi kulübe olan üye sayısını artırmak ve güçlü olan yapıyı daha da güçlendirmektir. Bununla beraber Alt yapıda bulunan gençlerimizin gelişimini artırmak olacaktır. Belediyespor olarak şehrin temel yapılarından birisi olan Orduspor'a kaliteli sporcular yetiştirmek olacaktır. Ben bugün yapılan kongrede bu hissi ve heyecanı gördüm ve yaşadım.Gerçekleştirilen 4'üncü Olağan Genel Kurulun takımımıza hayırlı olmasını diliyor. Yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Altınordu Belediyespor Kulübü Derneği'nin yönetim kurulu üyeleri ( asil ) şu isimlerden oluştu; Mehmet Gürses, Atilla Kalpaklı, Uğur Garip, Bilal Azaklı, Sebahattin Alan, Veysel Köybaşı, Osman Çelebi, Hasan Karamustafaoğlu, Mesut Engin, Cemil İşler, Murat Şimşek, Erkan Türkmen, Cengiz Güzelhan. Altınordu Belediyespor Kulübü Derneği'nin yönetim kurulu üyeleri ( yedek ) şu isimlerden oluştu; Şahin Sevinç, Cihat Albayrak, Mehmet Kefeli, Dursun Bilgili, Erdinç Kul, Ali Geçbayrak, Can Memiloğlu, Levent Yıldırım, Yunus Aktaş, Yunus Mete Özcan, Samet Taştemel, Hüseyin Çelik. Denetim Kurulu üyeleri (asil ) şu isimlerden oluştu; Aziz Altunsoy, Yusuf Altun, Baki Kara. Denetim Kurulu üyeleri ( yedek ) Abdulkadir Dereyurt, Osman Başar Kiltan, Bilal Evcimen. Disiplin Kurulu üyeleri (asil ); Nusret Aykut, Ömer Aksu, Ali Rıza Yılmaz. Disiplin Kurulu üyeleri ( Yedek ) Güngör Çiçek, Can Atalay, Mustafa Fazla.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde