23 Temmuz 2024

ALETLER TAMAMDA ZEMİNİDE YENİLESENİZ İYİYDİ

  • PDF

Fatsa sahiline yıllar önce Fatsa Belediyesi tarafından yapılan fitness spor aletleri Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilendi.

Aletlerin yenilenmesinin ardından zemininde yenilenmesi gerektiğini söyleyen vatandaşlar; “Spor aletlerinin yenilenmesini memnuniyetle karşıladık fakat aletlerin bulunduğu zeminde yer yer çatlaklar ve çukurlar var. Zeminini büyük bir bölümü yıpranmış durumda. Spor yaparken sakatlanmaların yaşanmaması için bozuk zeminin de büyükşehir belediyesi tarafından yenilenmesini talep ediyoruz.” dediler.

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan konuya ilişkin yaptığı açıklamada;  “Daha önceden belediyemiz tarafından yapılan fitness spor aletlerinin ekonomik ömrünü tamamladığı için yenilendiğini belirtti.

Açıklamalarını sürdüren Anlayan; “Fitness spor aletleri Büyükşehir Belediyemizin sorumluluk alanında olduğu için Büyükşehir Belediyemiz tarafından tamamen yenilendi. Sabah akşam sahile gerek yürüyüş yapmak için gerekse de koşu yapmak için giden hemşerilerimiz fitness spor aletlerinden faydalanıyorlar. Ben yeni spor aletlerinin hemşerilemize hayırlı olmasını diliyorum ve desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Yeni spor aletlerimiz Fatsa’mıza hayırlı olsun.” dedi.
Fatsalılardan fitness spor aletlerini amacına uygun kullanmaları gerektiğini ifade eden Fatsa Belediye başkanımız Hüseyin Anlayan, “Burada spor yapan hemşerilerimizin yanı sıra sırf eğlence olsun diye de spor aletlerini kullananlar var. Hemşerilerimizden rica ediyoruz, spor aletlerine zarar vermeden kullansınlar ki daha uzun ömürlü olsun.” diye konuştu.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde