23 Temmuz 2024

“Fatsa Belediyespor Bu hale gelmemeliydi”

  • PDF

Fatsa Belediyespor’da 2-3 gün içerisinde yönetim oluşturulamadığı takdirde kulübün tamamen kapanacağı haberinin ardından üzüntü ve tepkiler devam ederken; konuya ilişkin bir açıklamada takımın eski teknik direktörü İlhan ÖZKELLE’den geldi.

Gazetemize ziyaret ede-rek üzüntüsünü ifade eden UEFA A Lisanslı Teknik Direktör Özkelle; “Kulübün yaşaması için bu memlekette yaşayan herkesin üzerine düşen görevi yapması gerekir” dedi.

“Bu takımı sevenler bir araya gelsin”

Açıklamalarına devam eden Özkelle; “Benim en fazla düşündüğüm bu memleketin çocuklarıdır. Ben onlar için üzülüyorum. Şuanda 2003- 2004-2005 doğumlu 5 Fatsalı gencimizi milli takım  alt yapı seçmelerine götüreceğim. Bu sporcularımızın Fatsa Belediyespor da lisanslarını çıkarttım. Fakat kulüp kapatılırsa bu çocuklarımızı başka bir kulübe götürmek zorunda kalacağız. Bu memleketin çocukları artık burada spor yapamayacak. Bu haberin ardında üzüldüm ve rahatsız oldum. Kulübün yaşaması için bu takımı sevenler bir araya gelsin. Hep beraber taşın altına elimizi koyalım ve kulübü yaşatmaya devam edelim” dedi.

“Bu ilçenin gençleri için kulübü yaşatmamız lazım”

Bu işin en büyük sıkıntısının ekonomik boyut olduğunu biliyorum diyen Özkelle; “Eskiden otopark gelirleri ve maddi destekler varken yöneticilik yapmak kolaydı. Şuanda maddi destek bulunamamasından dolayı sıkıntı çekiliyor diye düşünüyorum. Sayın Enver YILMAZ’ın ve Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan’ın yanına gidilirse bu takıma destek olacaklarına inanıyorum. Fatsa ilçemiz sporcu anlamında kendi içerisinde potansiyeli olan bir ilçe. Yeni baştan takım oluşturulabilir. Bir kaç tane doğru transferle başarı sağlanabilir. Çevre ilçelerde ki amatör futbolcularımızdan faydalanabiliriz. Acilen kulübe başkan ve yönetim kurulu oluşturmak için gelin hep beraber uğraşalım. Bu memlekette sporu seven çok insan var. Bu ilçenin gençleri ve geleceği için kulübü yaşatmamız lazım. Mühim olan zor zamanda kulübün yanında olmaktır” diye konuştu.

HABER: EMRE ESER

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde