23 Temmuz 2024

“YATIRIM PATLAMASI YAŞADIK”

  • PDF

Vali İrfan Balkanlıoğlu, Organize Sanayi Bölgesi(OSB)'nde faaliyet gösteren işadamları ile düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Doğa Koleji'nin  sosyal tesislerinde  düzenlenen iftar programına, Vali İrfan Balkanlıoğlu, eşi Esma Balkanlıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Şimşek, Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren işletmelerin yöneticileri  ve eşleri katıldı.

İftar  programında bir konuşma yapan Vali İrfan Balkanlıoğlu, ”Üretim, istihdam hepsi birbirine bağlı zincirlemedir. Sizler bu memleketin en büyük dengesini sağlayan kişilersiniz. Ülkemizin üretmeye bir takım zenginliklere çok ihtiyacı var. Bu anlamda OSB olarak biz de, yönetim de sizlerin sorunlarını dinlemek, önünüzü açmak, yeni yatırımcılarla zenginleştirmek istiyoruz. Ordu’yu her açıdan genişletmek istiyoruz” dedi.

Vali Balkanlıoğlu, ”OSB'de iş adamlarımızın yapmış oldukları üretimler, ülkeye ve ilimize katkı sağlıyor. Organize Sanayi Bölgeleri bir şehrin gelişmişlik göstergesinde önemli bir yere sahiptir. Valilik olarak siz değerli işadamlarımıza gereken  her türlü desteği sağlamaya özen gösteriyoruz” diyerek, tüm sanayici ve işadamlarını  yatırım yapmaya davet etti.

“OSB yönetiminde, sayın valimizin başkanlığında gerçekleşen heyette bulunuyoruz. Ayda bir OSB toplantılarını yapıyoruz” diyerek konuşmasına başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, ”OSB’nin ihtiyaçları, sıkıntıları ile ilgili  siz saygıdeğer işadamlarımız gibi bizlerin de bilgisi var.  Ordu OSB’nin çevre yolunun açılmasıyla birlikte kendine müstakil ve kendine has bir özelliği olacak. Biz ilk etapta OSB’nin Melet Irmağı havzasından,  çevre yolunun sahile bağlanmasını talepte bulunmuştuk. İkinci bölümün yapılması uzun sürecek. Gelecek yıl bu vakitte Organize Sanayinin Melet ırmağının kenarından itibaren çevre yolunu sahile bağladığımız anda organize sanayi bölgesi daha müstakil bir hal alacak.   Sayın Valimizin başkanlığında turizm potansiyelini canlandırma Ortadoğu ve Uzakdoğu turizmini Ordu’ya getirme konusundaki gayretlerini de hep beraber yakından takip ediyoruz” diye konuştu.

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Şimşek ise yaptığı konuşmada, Ordu Organize Sanayi Bölgesi’nin 1992 yılında kurulduğunu hatırlatarak, ”65 sanayi parseli, 3 bin civarında da çalışanımız vardı. Ordu Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluşunda büyük emeği olan Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ömer Aydın’a çok teşekkür ediyoruz. Karadeniz’deki bütün Organize Sanayi Bölgelerini gezdim. Bunların içinde en güzeli, Ordu Organize Sanayi Bölgesi. Burası bize ait ve  her şeyi çok düzgün. Sayın Valimiz İrfan Balkanlıoğlu’na ve Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a bizlere gösterdikleri  ilgi ve destekten dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde