23 Temmuz 2024

FATSALI PAZARCILAR YETKİLİLERE SESLENDİ “KAPALI PAZARYERİ İSTEMİYORUZ”

  • PDF

Fatsa Seyyar Pazarcılar Derneği Başkanı Kemal Çatalkaya; “Kapalı Pazar yeri istemiyoruz ve bunun mücadelesini vermeye devam edeceğiz” dedi.

Kapalı pazar yeri için gösterilen alanın uygun olmadığını ifade eden Çatalkaya; “Pazar yeri oraya taşındığı takdirde pazarcı esnafın işlerinin tamamen duracağını” söyledi.

Kapalı pazar yeri konusunda net olduğunu söyleyen Çatalkaya; “ Bu konuyla ilgili artık hiç kimse konuşmayacak. Artık bizimde böyle bir talebimiz olmayacak” dedi.

“Artık böyle bir talebimiz yok”

Esnafı mağdur etmemek adına mücadeleye devam edeceğini belirten Başkan Kemal Çatalkaya; “Pazarcılar için kapalı pazar yeri yapılacağı duyurulmuştu. Daha sonrasında bir görüşmemiz olmadı. Ben bu esnafı kesinlikle buradan kaldırma taraftarı değilim. Esnafın mücadelesini yapıyorum. Kapalı pazar yeri şuanda istemiyoruz. Bunun mücadelesini de vermeye devam edeceğim. Herkesin çadırı var, kapalı alanı var. Pazarcı esnafı buradan gittiği an işleri biter. Esnaf mağdur olmasın, üzülmesin istiyorum. Bizler zor şartlar altında geçinmeye çalışan pazarcı esnaflarız. Kapalı pazaryeri konusuna noktayı koydum. Kesinlikle bir pazarcı esnafı bile konuşmayacak. Artık böyle bir talebimiz yok” dedi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde