23 Temmuz 2024

Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

  • PDF

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Temel Eğitimden Orta öğretime Geçiş Sınavında (TEOG) 19 ilçede ilk 3 e giren öğrencilere bisiklet hediye ediyor. Öğrencilerin kazandıkları başarıyı ödüllendiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, hediyeleri ise ilçelerde gerçekleştirilen iftar programlarında veriyor. Fatsa'da düzenlenen programın ardından da 7 ilçede dereceye giren öğrencilere bisikletleri Başbakan Yrd. Numan Kurtulmuş, Vali İrfan Balkanlıoğlu, Milletvekili İhsan Şener, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan tarafından teslim edildi.

BÜYÜKŞEHİR DUYARLI BİR DAVRANIŞ SERGİLİYOR…

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’nin genç ve dinamik nüfusu ile dünya üzerinde her geçen gün daha etkin bir görünüm sergilemeye başladığını söyleyerek, “Bizim sadece yapacağımız başarılı olabilmek adına çok çalışmaktır. Bu öğrencilerimizin gösterdiği başarı kendilerinin gelecekte ki hedeflerini de belirleyecektir. Ordu Büyükşehir Belediyemizin sergilediği bu duyarlılık çok önemli. Bizler çocuklarımıza değerli olduklarını hissettirmeliyiz. Ben aileleri ile birlikte tüm yavrularımıza başarılarının devamını diliyorum” dedi.

PROGRAMLAR DEVAM EDECEK…

Fatsa, Çatalpınar, Çamaş, Kabataş, Kumru, Korgan, ve Aybastı’lı öğrencilerin yer aldıkları tören de bisikletleri alan öğrencilerin mutlulukları görülmeye değerdi. Bugün yapılacak Ünye iftar programında ise Ünye, Akkuş, İkizce ve Çaybaşı’ nda dereceye giren öğrencilere bisikletlerin hediye edileceği belirtilirken, kalan bisikletlerin de devam eden ilçe iftarlarında öğrencilere teslim edileceği ifade edildi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde