23 Temmuz 2024

“KENDİMİZİ VATANDAŞA ANLATAMADIK”

  • PDF

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Haşim BURSALIOĞLU, AK Parti’nin genel seçimde yaşadığı oy kaybının sebeplerini yorumladı.

Fatsa Belediyespor’a kayyum olarak atanan Bursalıoğlu; önümüzde ki sezon Tayfun KARATAŞ’IN takımın başına geçerek başkanlığı göğüslemesi gerektiğini ifade etti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yerinde olsam ben koalisyonda olmam diyen Bursalıoğlu; “Muhalefet partilerinin ortak amaçları vardı ve bu amaçlarına ulaştılar. O yüzden benim gönlümden geçen koalisyon CHP, MHP ve HDP koalisyonudur. Hatta ben daha ileri giderek İçişleri Bakanını da Abdullah Öcalan’ın yeğenini yapsınlar diyorum” şeklinde konuştu.

Seçimlerde oy kaybının nedenini de şöyle gözlemliyorum diyen Bursalıoğlu; “Bu seçimde biz kendimizi vatandaşa anlatamadık. Genç seçmene koalisyonu anlatamadık. Bu yüzden oy kaybı yaşadık. Fakat ne olursa olsun vatandaşın iradesine saygı gösteriyoruz. Seçimlerin hayırlı olmasını diyoruz” dedi.

Deneyimli bir belediyeci olarak Fatsa Belediyesi’nin borçları nedeniyle mülk ve araç satışına yönelmesini nasıl değerlendirdiğini sorduğumuz Bursalıoğlu; “Fatsa’ya hayırlı olsun” yorumunu yaptı.

Ordu Büyükşehir Belediyesinin yapılanmasını tamamladığını belirten Haşim Bursalıoğlu; “ Birçok büyükşehir belediyesi yapılanmasını tamamlayamamışken; Ordu Büyükşehir Belediyesi bu sürece başarıyla tamamladı. Fatsa’ya 2015 yılı için 60 Trilyon bütçe ayrıldı. Bundan sonra büyükşehirin nimetlerinden daha fazla yararlanacağımızı düşünüyorum” dedi.

Son olarak Fatsa Belediyespor hakkındaki görüşlerini sorduğumuz Bursalıoğlu; “Şuanda Fatsa Belediyespor kayyum olarak yönetiliyor ve hakim bey kayyum olarak bize bir şey sormadan şahsımıda atadı. Benim yönetime talip olma isteğim olsa, çıkarım ve listemi yaparım. Fakat benim böyle bir heyecanım yok. Ben Tayfun Karataş’ın göreve devam etmesini istiyorum. Bu isteğimi kendisine de söyledim. Takıma büyük emekleri oldu ve o heyecana sahip. Tayfun Karataş başkanlığı göğüslemelidir” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde