23 Temmuz 2024

Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

  • PDF

MEB Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü, “Bana AB’yi Anlat” konulu resim, slogan ve kısa öykü yarışması kapsamında Ordu’da  dereceye giren öğrenciler,  Vali İrfan Balkanlıoğlu tarafından ödüllendirildi.

Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ödül törenine, Vali İrfan Balkanlıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Ordu’da ortaokul 7, 8 ve 9’uncu sınıf öğrencilerine yönelik  yapılan “Bana AB’yi Anlat” konulu resim, slogan ve öykü yarışmasında  toplam 60 eser il jürisi tarafından değerlendirilerek birinci, ikinci ve üçüncü belirlendi.

10-12 Haziran 2015 tarihlerinde Ankara’da yapılan elemelerde Kabataş Osman Özyurt  Ortaokulu  8. sınıf öğrencisi Selinay Belen slogan kategorisinde Türkiye üçüncüsü oldu.

“Bana AB’yi Anlat” konulu öykü yarışmasında; il birincisi  Alankent  ÇOL Anadolu Lisesi öğrencisi Çiğdem Yayla, il ikincisi Kabataş Senayi Yediyıldız İHL öğrencisi Semanur Aksoy, il üçüncüsü  Korgan Anadolu  Lisesi öğrencisi Sena Kaz. Resim yarışmasında;  il birincisi Altınordu Dr. M.Hilmi Güler Bilim Sanat Merkezi öğrencisi  Alptekin  Arısoy, il ikincisi Altınordu 19 Eylül Ortaokulu öğrencisi Dürdane Palavar, il üçüncüsü Mesudiye Ortaokulu öğrencisi Hazar Isırkan. Slogan yarışmasında; Tekkiraz Ortaokulu öğrencisi Gülsema Öz  il ikincisi, Kabataş Osman Özyurt Ortaokulu öğrencisi Semiye Sütçü il üçüncüsü olurken, Kabataş Osman Özyurt  Ortaokulu  8. sınıf öğrencisi Selinay Belen Türkiye üçüncüsü olarak ödüllerini Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun elinden aldı.

Vali İrfan Balkanlıoğlu, birinci olan öğrencilere diz üstü bilgisayar, ikincilere bisiklet, üçüncülere ise satranç takımı vererek, öğrencilere Türkiye'nin AB süreci ile ilgili bilgi verdi ve tebrik ederek, başarılar diledi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde