23 Temmuz 2024

ALTINORDU BELEDİYESİNDE İFTARLAR DEVAM EDİYOR

  • PDF

Altınordu Belediyesi iftar buluşmaları ile Altınordulular'a keyifli Ramazan akşamları yaşatmaya devam ediyor.

            Altınordu Belediyesi tarafından Karacaömer Mahallesi'nde iftar programı düzenlendi.

            TOKİ Memurkent 1. Etap konutlarında bulunan Mehmet Akif İnan İlköğretim Okulu bahçesinde   düzenlenen iftar programına Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş,  AK Parti Altınordu İlçe Başkanı İbrahim Hekim, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle muhtarı ve yaklaşık 1500 kişi katıldı.

            İftarın ardından konuşan Belediye Başkanı Engin Tekintaş, hedeflerinin, 30 Mart 2014 Yerel Seçim öncesinde verdikleri sözleri 2019 yılına kadar hayata geçirmek olduğunu söyledi.

            Vatandaşların mutluluğunun önemine değinen Başkan Tekintaş," Bu iftar yemeğinin bize sağladığı en güzel duygu sizlerle bulaşabilmek, bir araya gelebilmek ve sizlerle yüz yüze olabilmektir.Özellikle bu yoğun katılımlı iftar için sizlere bir kez daha teşekkür ediyoruz. Ama asıl hedef tabii ki burada yaşayan vatandaşlarımızın mutluluğudur. Karacaömer Mahallemizde Bin 300 metre beton yol yaptık. Burada hedefimiz;  milletimizin rahat etmesidir. Milletimizin ayağı çamura basmasın evine rahat ulaşsın konforlu bir ulaşım sağlansın diye uğraşıyoruz.  Ama asıl yoğun nüfusun bulunduğu Toplu Konut İdaresi'nin içinde bulunduğu mekanların her iki yolu asfaltlanarak ciddi bir ulaşım konforu yakaladık. Tabii ne söz verdiysek yerine getirmeye çalışıyoruz. Şartlarımız,imkanlarımız,ekonomik durumumuz , müsait oldukça da bu hizmetleri sürdürmeye devam edeceğiz. 92 mahallenin her noktasına ulaşmaya gayretimizle samimiyetle devam edeceğiz. Meclis üyelerimizle teşkilatlarımızla çalışma ekibimizle gece gündüz demeden gayret içerisindeyiz. Hedefimiz 2019 yılına doğru giderken sizlere 30 Mart 2014 itibariyle vermiş olduğumuz  sözleri yerine getirebilmektir." şeklinde konuştu. Haber merkezi

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde