23 Temmuz 2024

“Birlik ve beraberliğimizi perçinliyoruz”

  • PDF

Ordu Esnaf Odaları Birliği 19 ilçede düzenlediği iftar programının Fatsa ayağını, Atatürk Parkında düzenlediği iftar programı ile gerçekleştirdi.

 Yoğun katılımın gözlemlendiği programa; Fatso Meclis Başkanı Fahri Tanrıkulu, Fatsa Ziraat Odası Başkanı İbrahim Ethem Kibar, Fatsa Şoförler Odası Başkanı Muammer Küçüköksüz, Fatsa Giyim Eşyaları Odası Başkanı Cemal Paşalıoğlu, AK Parti İlçe Başkan Yardımcıları Recai Şahin ve Burhan Uslu, oda üyeleri, muhtarlar ve birçok davetli katıldı.

Ordu Esnaf Odaları Birliği Başkanı Aydın Bostancıoğlu program öncesi yaptığı konuşmada; “Ordu Esnaf Odaları Birliği olarak ramazan ayı boyunca 19 ilçede üyelerimize iftar yemeği düzenlemeye karar verdik. Daha önce oda yönetimi bu tür programlar için Ordu’ya geliyordu. Şimdi bu uygulamayı kaldırdık. Odalarımızın ayağına gidip bir araya gelerek birlik ve beraberliğimizi perçinliyoruz. Böylelikle her gittiğimiz ilçede ki yönetim ve denetim kurulu üyelerimizi daha yakından tanıyarak, üyelerin dertlerini ve sorunları dinliyoruz. 1 Temmuz itibari ile bu uygulamamızı Fatsa’da gerçekleştirdik. İftar yemeğimize iştirak eden tüm oda başkanı ve yönetimindeki arkadaşlara teşekkür ediyorum ” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde