23 Temmuz 2024

HER İLÇE İÇİN FARKLI ÇÖZÜMLER ÜRETİYORUZ…

  • PDF

Kumru’daki iftar programına katılan Başkan Enver Yılmaz, geçmişte Özel İdare’den 750 bin liralık pay alan ilçenin, bugün 20 milyon liralık yatırımlarla önemli hizmetler almaya başladığını söyledi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan programda, yaklaşık 2 bin Kumrulu ile birlikte pazar alanında kurulan iftar sofralarında orucunu açan Başkan Enver Yılmaz, iftar sonrasında yaptığı konuşmada “Büyükşehir Belediyesi’nin Kumru ilçesine ayırdığı bütçe 20 milyon lira. 2017’ye kadar bütün çalışmaları sonlandıracağız ” dedi. 

Kumru’ya iftar programı öncesinde gelerek, bazı mahallelerde incelemelerde bulunduklarını söyleyen Başkan Enver Yılmaz, bağlantı ve grup yollarında sürdürülen çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirtti. Saraptal, Akçaalan ve Fatsa Hatipli arasındaki 17 km’lik grup bağlantı yolunda sıcak asfalt çalışmalarının hava koşullarına göre yürütüldüğüne dikkat çeken Başkan Yılmaz; “Kadıncık – Esence - Küçük Akçakese - Geyikçeli grup yolu çalışmalarını inceledik. Ardından Ericek Yaylası’na çıktık. Sonrasında ise Samur Camii’nde yapılan restorasyon çalışmalarını yerinde gördük. Kumru ilçemiz tarihi hizmetler almaktadır. Bizler Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak her ilçe için farklı çözümler üretmeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

750 BİN LİRALIK BÜTÇEDEN 20 MİLYON LİRALIK YATIRIMA…

Başkan Enver Yılmaz, Ordu’nun büyükşehir olmadan önce, Kumru’nun Özel İdare’den aldığı payın 750 bin lira olduğunu hatırlatarak, bu parayla Kumru’nun hem suyunun, yolunun hem de diğer yatırımlarının yapılmaya çalışıldığına vurgu yaptı. Başkan Yılmaz sözlerine; “Kumru Belediyesi’nin yıllık bütçesi 6,5 milyon liraydı. Bu parayla Belediye ancak maaş öder, araç gereç ihtiyacını karşılardı. Ordu, büyükşehir olduktan sonra Kumru’nun  sadece yoluna ve suyuna bir buçuk yılda 20 milyon lira kaynak ayrıldı. Önümüzdeki yıllar içinde bu yatırımlarımız artarak devam edecek. Yıllardır Kumru’ya yapılamayan hizmetleri, Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak bizler yapacağız” şeklinde devam etti.

19 ilçenin tamamında iftar programları gerçekleştireceklerini ve vatandaşlarla bir araya geleceklerini söyleyen ve son olarak iftar programına katılan herkese teşekkür eden Başkan Enver Yılmaz,  ; “Sahura kadar burada kalıp muhtarlarımız ve Belediye Başkanımız ile Kumru için neler yapacağımızı konuşacağız” dedi.

Kumru’daki iftar programı Hacivat ve Karagöz oyunu ve mehter takımının gösterisi ile sona erdi.  Haber merkezi

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde