23 Temmuz 2024

2017'YE KADAR YOL VE SU SORUNLARI BİTİYOR

  • PDF

19 ilçenin tamamında  “Birlikte Aynı Sofrada Buluşuyoruz” sloganıyla iftar programları organize eden Ordu Büyükşehir Belediyesi dün akşam Çamaş ilçesinde 2 bin kişiye iftar verildi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan programda, vatandaşlar Çamaş 100. Yıl Ortaokulu bahçesine kurulan iftar sofralarında oruçlarını açtı. Çamaş İftar programı tasavvuf dinletisi ve dini sohbet programıyla devam etti.

İftar programında oruçların açılmasının ardından Çamaşlılara seslenen Başkan Enver Yılmaz; “Büyükşehir Belediyesi’nin Çamaş ilçesine ayırdığı bütçe 15 milyon lira. 2017’ye kadar bütün çalışmaları sonlandıracağız ” dedi.

16 BÜYÜKŞEHİRİN KENT KONSEYİ BAŞKANLARI ÇAMAŞTA İFTAR AÇTI…

Başkan Enver Yılmaz, Çamaş’taki iftar programında misafir olarak 16 Büyükşehir Kent Konseyi Başkanlarının da olduğunu hatırlatarak, “ Misafirimiz olan 16 Büyükşehrin Kent Konseyi başkanlarına hoş geldiniz diyorum. Bugün Ordu Büyükşehir Kent Konseyimizin ev sahipliği yaptığı Çalıştay’da Büyükşehirlerin sorunları ve neler yapılacağı konuşuldu. Çalıştay’ın Ordu da gerçekleşmesini sağlayan değerli Kent Konseyi Başkanımız Atilla Tatar’a huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.

Çamaş’a iftar öncesi gelerek Hisarbey,  Edirli, Söker, Sakargeriş, Danışman, Akköy, Sarıyakup ve Kemalpaşa mahallelerinde mahalle muhtarlarıyla incelemelerde bulunduklarına değinen Başkan Enver Yılmaz; “Çamaş'ın büyükşehir olmadan önce Özel İdare’den aldığı pay 450 bin lira idi. Bu parayla Çamaş’ın hem suyu, hem yolu, hem diğer yatırımları yapılacaktı. Çamaş Belediyesinin yıllık bütçesi de 3 milyon lira, bu parayla belediye ancak maaş öder araç gereç ihtiyacını karşılardı. Büyükşehir olduktan sonra Çamaş’ın yoluna sadece 1 yılda 13 milyon lira, suyuna 2 milyon lira kaynak ayrıldı. Yıllardır Çamaş’ın yapılamayan hizmetlerini Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak bizler yapacağız. 2017 yılına kadar Çamaş ilçemizde yol ve su sorunu bitmiş olacak” şeklinde konuştu. Haber merkezi

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde