23 Temmuz 2024

“ERKEN SEÇİMDEN DEĞİL KOALİSYONDAN YANAYIZ”

  • PDF

AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, gazetemizi ziyareti sırasında gündeme ilişkin özel açıklamalarda bulundu.

AK Parti olarak erken seçime sıcak bakmadıklarını ifade eden Abdullah Uçar, bu tablodan muhakkak bir koalisyon çıkmalıdır dedi.

Hükümet belirsizliğinin sürmesinin Ordu’da vatandaşlarda bir tedirginlik yaratmaması gerektiğini belirten Uçar, yapılan tüm yatırım ve projelerin hızla devam ettiğine vurgu yaptı.

2015 yılı milletvekili seçiminden önce biz AK Parti olarak tek başımıza iktidardık ve seçim sonuçlarına göre koalisyon hükümeti kurulması gerekiyor diyen Uçar; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu’na hükümeti kurması için görev verecek. Görev verdikten sonra koalisyon ortaklığı üzerine bir sonuç çıkarsa; biz de iktidarın ortağı olarak Fatsa’mızda bundan sonraki süreçte vekillerimizle beraber yapılması gereken herşey için elimizi taşın altın koyacağız. Eski yatırımlar, devam eden ve yapılması planlanan yatırımlar ile ilgili ne söz verdiysek yerine getireceğiz . Şu anda da devam eden yatırımlar ile ilgili gerekli takiplerimizi sürdürüyoruz” dedi.

“HANGİ PARTİ ERKEN SEÇİMİ ZORLARSA O PARTİ ZARAR GÖRÜR”

AK Parti sizce hangi parti ile koalisyona gitmelidir? sorumuza ilişkin açıklamalarda bulunan Uçar; “Koalisyon için bu saatten sonra AK Parti olarak iki alternatifimiz var. Biri CHP diğeri ise MHP’dir. Bizim basından takip ettiğimiz kadarıyla AK Parti dışında üç parti birbiriyle kavga ediyormuş görüntüsü var. Bir bakıyoruz oklar MHP’ye çevriliyor, bir süre sonra CHP’ye çevriliyor. Bu süreçte bir tahmin yapmamız tabi ki zor. Şahsım olarak erken seçimden yana değilim. Herkes kendi partisine oy verdi ve halkın iradesine saygı duyuyoruz. CHP ya da MHP fark etmez muhakkak koalisyona gidilmesi lazım. Bir seçimin sonucu üzerine birileri erken seçime zorlarsa, kim zorlarsa zorlasın zarar görür. Erken seçim ile ilgili tavrını netleştiren parti ise yanlış yapmış olur. Bizim partimizin genel başkanı da biz koalisyona hazırız diyor. Halk bu şekilde yönetilmek istiyorsa, bu şekilde yönetmemiz lazım. Ben sonucun Türkiye’mize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“Yatırım ve devam eden projeler ile ilgili hiç bir aksama söz konusu değil”

Ordu milletvekillerimiz ile birlikte Fatsa ve Ordu için her konuda elimizi taşın altına koymaya devam edeceğiz diyen Uçar; “Bu süreçte şunu samimiyetle söylemeliyim ki vatandaşlarımız hiç tedirgin olmasın. Yatırım ve devam eden projeler ile ilgili hiç bir aksama söz konusu değil. Hükümette belirsizlik devam etse bile biz yatırımlarımızda hız kesmiyoruz” diyerek açıklamalarına son verdi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde