23 Temmuz 2024

FATSA KADINLAR PLAJININ SEZONA YETİŞMESİ UMULUYOR

  • PDF

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Fatsa Kadınlar Plajı’ndaki çalışmaları inceledi.

Plajı, hava koşulları elverişli olursa sezona yetişmesini arzuluyoruz diyen Anlayan;  “Çalışmaların seyri hakkında Büyükşehir ekiplerinden bilgiler aldık. Çalışmalar hızla ilerliyor. Hava koşulları elverişli olduğu takdirde plajımızın bu sezona yetişmesini umuyoruz” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi eliyle gerçekleştirilen projenin, kadınlar tarafından büyük bir sevinçle karşılandığını kaydeden Başkanımız Anlayan, kadınların bu yönde bir talebi olduğunu da ifade etti.

Fatsa Halk Plajı’nın devamında sadece kadınlara özel bir alan oluşturulduğunu ve projeyi Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiğini önemle vurgulayan Başkanımız Hüseyin Anlayan, “Öncelikle böyle bir projeyi hayata geçirdikleri için Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne ve Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Enver Yılmaz’a  teşekkür ediyorum. İnşallah bu sezon hava ve çevre koşulları arzu ettiğimiz gibi giderse çalışmalar tamamlanacak. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

“HANIMLARA ÖZEL BİR ALAN OLACAK”

Kadınlar Plajı’nın sadece denize girilen bir alan olmaktan ziyade, farklı sosyal faaliyet ve ihtiyaçları da barındıracağını kaydeden Başkanımız Hüseyin Anlayan, “Bu alanda bizzat Ordu Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılacak olan Kadınlar Plajı’mız yer alacak. Bizim zaten halk plajımız vardı ancak kadınlarımızın daha rahat hareket edebileceği bir alan oluşturmak adına bu çalışma yapılıyor. İsteyenler yine aileleriyle halk plajına gidebilecekken, isteyen hanımlar da burada kadınlar plajında denizin keyfini çıkarabilecekler. Hanımların böyle bir talebi de vardır ve artık gerçekleşmesine çok az bir zaman kaldı.

Halk Plajı’mızın devamında bağımsız bölüm inşa edildiğini ifade eden Başkanımız Anlayan, “Bu bölümde sadece bayanlar denize girebilecek. Ayrıca bu alanda sadece denize girmek değil, farklı sosyal ihtiyaçlarını da giderebilecekler “dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde