23 Temmuz 2024

BAŞKAN TEKİNTAŞ; “PARKLAR, ŞEHRİN AYNASIDIR”

  • PDF

Altınordu Belediyesi tarafından Şirinevler Mahallesi’nde yapımına üç ay önce başlanılan ve 2 bin 500 metrekare alan üzerine kurulan park bitirilerek hizmete sunuldu.

İçerisinde çocuk oyun grubu, fitness spor aletleri, basketbol sahası, kamelya ve pergolaların bulunduğu park ile ilgili açıklamalarda bulunan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş; ilçede yeni parkların ve yeşil alanların sayısının her geçen gün artacağını belirtti. Toplumun her kesminin birbiriyle kaynaşıp buluştuğu mekanlardan birisinin de parklar olduğuna işaret eden Başkan Tekintaş; “Parklar şehrin aynasıdır” dedi.  Belediye Başkanı Engin Tekintaş şunları söyledi;

“Yaklaşık 2 buçuk alandan oluşan bu özel mekanda çocuklarımıza oyun gruplarından,  basketbol ve futbol alanlarından her türlü istifade edebilecekleri bir park alanı oluşturduk. Ayrıca büyüklerimizin, ailelerimizin kullanabileceği fitness  spor aletlerinin olduğu bölümler oluşturduk. Yürüyüş alanı gibi kullanabilecekleri aydınlatılmış, özellikle her yönüyle kamerayla korunabilen bir sisteme dönüştürüyoruz. Parklarımız bizim için şehrin aynasıdır. Şehir kültürünün harmanlaştığı, şehrin sosyal yapısının birbiriyle en fazla kaynaşıp buluşabildiği noktalardır parklar. Biz de bu yeşil alanlarla ilgili özel imalatlara ve özel yeni parklara devam ediyoruz. Burası 2,5 dönümlük bir alanda, Şirinevler Mahallemizin özel bir bölgesinde, herkesin istifade edebileceği bir alan içerisinde yer alıyor.  inşallah korumalı bir şekilde bunu sürdürmeye devam edeceğiz. Yeni daha büyük parklar da inşa ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Beklentimiz şudur; milletimizin bize verdiği bu desteğin ardından bizim de onlara hizmet borcumuzu ödememiz lazım. Dua ederek bize destek olmalarını istiyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte daha güzel, daha verimli, daha farklı, daha özel ve biraz da kültür özellikli engelliler  ve yaşlılarımızın daha rahat kullanabileceği parklar inşa etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.  

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde