23 Temmuz 2024

“KABATAŞ HİZMETLE BULUŞUYOR”

  • PDF

Kabataş ilçesinde düzenlenen iftar programına katılan Başkan Enver Yılmaz; “Büyükşehir Belediyesi’nin sadece su ve yol için Kabataş ilçesine harcayacağı para 12,5 milyon liradır. Kabataşımız yıllardır mağdur olduğu konularda üzerine düşen hizmet payını alacaktır” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği iftar programlarına katılmaya devam eden Başkan Enver Yılmaz, dün akşam Kabataş ilçesinde vatandaşlarla birlikte iftar yaptı. Yaklaşık 2 bin kişiyle birlikte orucunu açan Başkan Enver Yılmaz iftarın ardından yaptığı konuşmada Kabataşlılara seslenerek, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin ilçeye, sadece yol ve su için yaklaşık 12,5 milyon liralık kaynak  aktaracağıını söyledi.

Başkan Yılmaz konuşmasında şu konulara değindi:

ŞEHİR MEYDANI İLE OLUŞACAK BİR PARK YAPACAĞIZ…

Seçim öncesi vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmiş olmaktan dolayı son derece mutluyuz. Belediye Başkanımızın bizlerden talep ettiği, Alankent beldemizde, mahallemizde şehrimize yakışır bir park yapmayı, bu parkı şehir meydanıyla birlikte oluşturmanın sözünü verdik. Önümüzdeki günlerde bir an önce inşaatına başlayarak sözümüzü yerine getirmiş olacağız.

Meydanda tek bir cami var.  Bölge ihtiyaçlarını karşılayacak bir temizlik alanı istediler. Şadırvanımızın da hemen takvimini başlattık. Zaten projesi hazırdı. Önümüzdeki günlerde Şadırvanın inşaatına başlayacağız.

SENTETİK SAHA SÖZÜNÜ VERİYORUM. HAYIRLI, UĞURLU OLSUN…

Hem Kabataş’ta hem de Alankent’te saha yok dediler. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak Alankent beldemizde sentetik standartlara uygun, hemen okulun önündeki alanı Kabataş’ın ve Alankent’in ihtiyaçlarını karşılayacak mahiyette bir sentetik saha yapmak istiyoruz. Gençlerimizi ve çocuklarımızı burada spor yapma imkanına da kavuşturmuş olacağız. Burada bunun da müjdesini veriyor, tüm Alankent’e ve Kabataşlılara özellikle söylemek istiyorum. Hayırlı, uğurlu olsun.

SADECE SU VE YOL İÇİN AYRILAN MİKTAR 12,5 MİLYON LİRA…

Büyükşehir olmadan önce Kabataş ilçemize Ordu İl Özel İdaresi tarafından yılda gönderilen para yıllık 250 bin liraydı. Bu 250 bin lirayla Kabataş Kaymakamlığı hem Alankent’e, mahallelere hem de köylere çözüm bulacaktı. Büyükşehir olduktan sonra sadece Büyükşehir’in yolu için ayırdığımız, bu yıl harcayacak olduğumuz para 250 bin liradan 8.5 milyon liraya çıktı. Biz bu sene sadece 8.5 milyon liralık yol yapacağız. Kabataşımıza ve Alankentimize su sorununu çözme amaçlı 2014’ün sonundan itibaren yaptığımız su yatırımı tam 4.5 trilyon lira. Büyükşehir olduktan sonra Kabataş’ın sadece suyuna ve yoluna ayırdığımız para tam 12.5 trilyon lira. Elbette yetmedi, yetmeyecek. Çünkü Kabataşımız, Alankentimiz, mahallelerimiz ve büyük mahallelerimiz özellikle yol ve ulaşım konusunda mağdur. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak 2 yıllık süre istemiştik sizden. 2017 yılına kadar Kabataşımızın, Alankentimizin yol ve su meselesini çözeceğimizi söylemiştik. Şu anki planlamalarımız da çözüleceğine delalet etmekte. Allah izin verirse sizlerin desteği yanımızda olduğu müddetçe Kabataş ilçemiz, Ordu Büyükşehir Belediyesi’yle birlikte, İlçe Belediye Başkanımız, Büyükşehir Meclis üyelerimizle uyumlu bir çalışma sergileyecek. Kabataşımız yıllardır mağdur olduğu konularda üzerine düşeni hizmet payını alacaktır. Haber merkezi

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde