23 Temmuz 2024

RAMAZAN’IN İLGİ ODAĞI TATLI OLDU

  • PDF

Ramazan’da en çok satılan ürünler arasında tatlı birinci sırada yer alıyor. Ramazan ayının başlamasıyla birlikte tezgâhları süsleyen tatlılara vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Ramazan’da tatlı fiyatlarının daha uygun olması nedeniyle tatlılara ilgi artıyor. Gün boyu uzun saatler aç kalan vatandaşlar, pastane ve tatlıcılara uğramadan evlerinin yolunu tutmuyor.

 İlgiden dolayı oldukça memnun olduğunu ifade eden Yeni Orkide Pasta Evi Mehmet Orhan; “Ramazan ayının başlamasıyla birlikte tatlı satışlarımız dört katına çıktı. Öğleden sonraları iftara hazırlık için satış yapıyoruz. Vatandaşlar oldukça ilgi gösteriyor. Her sene Ramazan ayı boyunca tatlı çeşitlerimizi de bol tutuyoruz. Ürünlerimizi ilgiyle hazırlıyor ve iftar sofralarınızı süslemesi için satışa sunuyoruz. Gündüz oruç tutan vatandaşlar iftar sonrası muhakkak tatlı tüketmek istiyor.” dedi.

 En fazla şekerparenin ilgi gördüğünü belirten Mehmet Orhan,” Tatlı fiyatlarımız oldukça uygun. Baklava çeşitleri 25TL, Şekerpare 14 TL, kadayıf 18 TL, fıstıklı tatlı çeşitleri ise 55 TL’den satışa sunuluyor. İftarda tatlı bir lezzet arayanları işletmemize bekliyoruz” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde