23 Temmuz 2024

BAŞKAN YILMAZ HIZ KESMİYOR

  • PDF

İFTAR ÖNCESİ, MAHALLELERİ TEK TEK GEZDİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, ilçelerde katılacağı iftar programı öncesi günün erken saatlerinden başlayarak tüm mahallelerde incelemelerde bulunuyor. 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Çaybaşı ilçesinde iftar programına katıldı. Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği iftar programında kurulan iftar masalarında yüzlerce vatandaş aynı sofrada iftar açtı. 

MAHALLELERİ TEK TEK GEZDİ

Çaybaşı ilçesinde düzenlenen iftar programı öncesi günün erken saatlerinde ilçeye gelen Başkan Yılmaz, mahallelerde incelemelerde bulundu. İlk olarak, Çaybaşı-Akbaba-İçeribükü-İlküvez grup yolunda, sıcak asfalt öncesi yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Yılmaz, buradan İlküvez Mahallesi’ne geçti. Çaybaşı-Göksu-Kapılı-Köklük-Eğribel-Çayır-Kuşlu-Çay ve Kurudere Mahallelerinde yapılan ve yapılması planlanan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yılmaz, daha sonra Çaybaşı Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı İsmet Yanık’tan yatırımlar ve çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

ÇAYBAŞI’NA BİR YILDA 12 MİLYON LİRALIK YATIRIM

Çaybaşı ilçesindeki incelemelerin ardından akşam Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği iftar programına katılan Başkan Yılmaz, vatandaşlarla birlikte iftar açtı. Burada bir konuşma yapan Başkan Yılmaz, iftar programına yoğun ilgi gösteren herkese teşekkür etti. Başkan Yılmaz yaptığı konuşmada, “Çaybaşı ilçemize 2014 yılında, 1 milyon 200 bin, 2015 yılında ise 2 milyon 400 bin liralık su yatırımı yaptık. Çaybaşı ilçemize yol için ayırdığımız bütçe ise 8 milyon 200 bin lira. Çaybaşı ilçe belediyemizin yıllık bütçesi 2.5 milyon lirayken, biz büyükşehir belediyesi olarak tam 12 milyon liralık yatırım yapacağız. Ayrıca Çaybaşı ilçemize bir şehir parkı ve kent meydanı kazandıracağız” şeklinde konuştu. Başkan Yılmaz Çaybaşı ilçesindeki iftar programının ardından İlküvez Mahallesi’ne geçerek vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde