23 Temmuz 2024

“FATSA DEVLET HASTANESİ AÇILAMAYABİLİR”

  • PDF

Yapımı hızla devam eden Yeni Fatsa Devlet Hastanesi inşaatı hakkında gazetemize özel bilgi veren Yüklenici firma Pekintaş İnşaat Müdürü Naci Turan, Fatsa Devlet Hastanesinin fiziksel olarak %65’inin tamamladığını belirtti.

 Şirket Müdürü Naci Turan, 15 Ekim 2015 tarihinde hastaneyi teslim edeceklerini ifade ederek; “Çalışmaların daha hızlı yürütülebilmesi için mevcut hastanede kalan polikliniklerin taşınarak; bir an önce tüm blokların yıkılması gerektiğini “ belirtti.

“Erken teslim etsek bile…”

Önümüzdeki en büyük engel hastanenin tamamen taşınamaması diyen Naci Turan; “Hastane inşaatının hızlı ilerlemesi için kalan blokların yıkılması gerekiyor. Hastanenin kalan bloklarının yıkılması için acilen taşınması gerekmektedir. Elektrik, su, doğalgaz, kanalizasyon gibi alt yapıları hastanenin tamamı yıkılmadığı için yapamıyoruz.  Altyapı çalışmaları tamamlanmayan binayı erken teslim etsek bile hastanenin açılma şansı yoktur” dedi.

“Duyumlar alıyoruz”

Fatsa Devlet Hastanesinde kalan bölümlerinin Ünye’ye taşınabileceğini belirten Naci Turan; “Fatsa Devlet Hastanesi’ndeki birtakım polikliniğin Ünye’ye taşınacağıyla ilgili bir duyum alıyoruz. Genel Sekreter Murat Küçükoğlu ile görüşüyorum. Sık sık gerekli incelemeleri yapıyor ve inşaatın en kısa sürede teslim edilebilmesi için ortadaki engelleri kaldırmaya çalışıyor. Hastanenin Ramazan Bayramından bir hafta sonra taşınacağı söyleniyor ama ne kadar kesin bilmiyorum. Bize bırakılsa biz hastanenin yarın yıkılmasını istiyoruz ama buna üst makamlar karar veriyor. Bir an önce taşınması bizim avantajımıza olacaktır ” diyerek açıklamalarına son verdi. YENİ HABER

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde