23 Temmuz 2024

“BÜYÜKŞEHİR İLE GÜZEL HİZMETLER BAŞLADI”

  • PDF

Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte yol genişletme, yol açma, yol çakılma ve reglaj çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan yapılan bu çalışmalara desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz'a teşekkür etti.
  Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son bir ay içerisinde Ayazlı mahallesi Hürriyet caddesinde 400 metre yol reglaj çalışması, Ayazlı mahallesi Piknik sokakta 200 metre yol reglaj çalışması, Ayazlı mahallesi Apsaklı mevkiinde 250 metre yol çakılama, Hatipli mahallesi Çörtükleri mevkiinde 200 metre yol çakılllama, Kurtuluş mahallesi Kazım Kuvan sokakta 200 metre yol çakılama, Bolaman Güvercinlik Çerkezler 1500 metre yol çakılama ve reglajı, Bolaman mahallesi Alahman mevkiinde 400 metre yol çakıllama, Oluklu mahallesi Şandaflı mevkiinde 500 metre yol çakılama, Salihli mahallesi Alaaltı  mevkiinde 300 metre yol açma, Örencik mahallesi Tepeköseli mevkiinde 400 metre yol genişletme, Kulak mahallesi Tepeköseli mevkiinde 500 metre yol genişletme, Fatih mahallesi Yamaç Sokak 200 metre yol kotu düşürme ve yol açma, Kösebucağı mahallesi Gültepe mevkiinde 400 metre yol genişletme, Kurtuluş mahallesi Kazım Kuvan sokakta 200 metre yol açma, Kurtuluş mahallesi Bilkent sitesi mevkiinde 100 metre yol açma ve genişletme çalışması gerçekleştirdiler. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Kulak mahallesi Tepeköseli mevkiinde ve Kösebucağı mahallesi Gültepe mevkiindeki çalışmalarını sürdürüyor.
 
“BÜYÜKŞEHİR İLE GÜZEL HİZMETLER BAŞLADI”
Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan bölge olarak çok zor bir coğrafi yapıya sahip olduklarını belirterek, “Fatsa'da 1500 kilometre yol ağımız var ve herkes yol istiyor. Dolayısıyla bunların böyle çok kısa sürede olması mümkün değil. Büyükşehir Belediyemizin ilk bir yılı yapılanmayla geçti artık bundan sonra güzel hizmetler başladı. Özellikle Büyükşehir Belediyemizin asfalt programı inanıyorum ki bittiğinde herkese bayağı bir nefes aldıracak. Ondan sonra bu artarak devam eder o yüzden vatandaşlarımıza diyoruz ki bu zamana kadar inandınız bundan sonra inanmaya devam edin mahcup olmayacaklar. Beşinci yılın sonunda bakıldığında Büyükşehir gerçekten önceki döneme mukayese ile daha fazla yaptığını herkes görecek.” dedi.
  Son zamanlarda hep köy yollarının konuşulduğunu ifade eden Başkanımız Anlayan, “Halbuki bizim nüfusumuzun yüzde 70’i şehirde yaşıyor. Köylerin sayısı çok ama nüfusu az. Alanı daha geniş olduğu için şu anda bütün yoğunluk köylere ve beldelere verilmiş durumda. Yani vatandaş şunu isterken bizde şu dengeyi gözetmek zorundayız. Şehirde yaşayan nüfus daha fazla ve şehrinde hizmete ihtiyacı olduğuna kimsenin de göz ardı etmemesi lazım. Ben bir kez daha Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz'a katkılarından dolayı şükranlarımı sunuyorum ayrıca Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimize de gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu. .
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde