23 Temmuz 2024

“BİNAMIZI FATSA’YA KAZANDIRMANIN MUTLULUĞU İÇERİSİNDEYİZ”

  • PDF

Fatsa Şoförler ve Otomobilciler Odası kendi mülkiyeti olan yeni hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi.

Yoğun bir katılımın olduğu gözlemlenen açılışa çok sayıda davetlinin yanı sıra Ordu Valisi İrfan BALKANLIOĞLU, Fatsa Kaymakamı Mehmet YAPICI, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah UÇAR, Fatsa Belediyesi Başkan Yardımcısı Fatih ERİŞMİŞ, Ordu İş Kur Müdürü İsa KAYMAK, Fatsa Gıda Maddeleri Odası Başkanı Aydın BOSTANCIOĞLU, Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali FEYZİ, Fatsa Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun KARATAŞ, Fatsa Emniyet Müdürü, İbrahim Ethem ÖZTÜRK katıldı.

Değerli üyelerimize daha iyi hizmet verebilmek için bu güzel binamızı Fatsa’ya kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz diyen Fatsa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Muhammer KÜÇÜKÖKSÜZ, “Açılışa katılan herkese teşekkürlerini sundu.

Fatsa Gıda Maddeleri Odası ile Fatsa Şoförler ve Otomobilciler Odası yöneticileri birlikteliğin sağlanabilmesi için bir araya gelerek bu güzel ve geniş binayı hizmete açtık diyen KÜÇÜKÖKSÜZ, “ Bu bağlamda katkı sağlayan tüm üyelerimize teşekkürü borç biliriz. Binamız tüm üyelerimize inşallah hayırlı uğurlu olur” dedi.

Gerek şoförlerimiz gerekse gıda üreticileri ve satıcıları bu ülke için önemli esnaflardandır diyen Ordu Valisi İrfan BALKANLIOĞLU ise;“Çok güzel ve geniş bir bina olmuş. Sizlere hayırlar getirmesini diliyorum. Bu güzel gününüzü bizlerle paylaşmak istediğiniz için de hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu”

Açılış kurdele kesimi ve ikramlarla devam etti. YENİHABER

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde