23 Temmuz 2024

CAMİLER RAMAZANA HAZIR

  • PDF

Altınordu Belediyesi tarafından ilçede bulunan camilerde detaylı temizlik yapılarak Ramazan ayına hazır hale getiriliyor.

Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, camilerin iç ve dış temizliği yapılarak Ramazan ayına hazır hale getiriliyor. Altınordu Belediyesine bağlı olarak 6 kişide oluşan cami temizleme ekibi Altınordu ilçesinde bulunan 92 Mahallede aynı işlemi yaparak camilerin Ramazan ayında temiz olmasına olanak sağlıyor. Yürütülen temizlik çalışmaları hakkında bilgi veren Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, yapılan temizlik çalışmalarının sürdüğünü, Ramazan ayı olması sebebi ile özel hassasiyet gösterdiklerini söyledi.

TEKİNTAŞ: "RAMAZAN AYINA HASSASİYET GÖSTERİYORUZ"

Altınordu'daki tüm mahallelerde çalışmaların sürdüğünü belirten Başkan Tekintaş, "Altınordu'da tüm camilerimizde temizlik çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmalarımız Ramazan ayı boyunca devam edecek. İç ve dış olmak üzere toplam 92 mahallemizde bulunan camiler elden geçmiş olacak, ve Ramazan ayında yapılan çalışmalarla da Ramazan Bayramına hazır hale getirilecek. Yaz günün de içinde bulunduğumuz bu güzel ayı temiz ve güzel şekilde geçirmek için çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek. İlerleyen süreçte daha güçlü bir ekiple zaman kaybetmeden belirli periyotlarla yılda en az iki kez tüm camilerimizi derin temizlik dediğimiz çalışmayla buluşturacağız. Şuanda bunu gerçekleştiriyoruz. Ancak Ramazan olması sebebi ile daha sık ve daha hızlı hareket etmemiz gerekiyor. Bu konuda çalışmalarını sürdüren ekiplerimize teşekkür ediyorum" dedi.

 

"EVİMİZİ TEMİZ TUTTUĞUMUZ GİBİ CAMİLERİMİZİ DE TEMİZ TUTMALIYIZ"

Çalışmalar kapsamında aldıkları tepkilerin kendilerini mutlu ettiğini ve çalışmalarını daha da arttıracaklarını vurgulayan Tekintaş, "Bu konuda milletimizin teşekkürünü almaktan gurur duyuyorum. Bu teşekkürü şahsım adına değil Altınordu halkı adına alıyorum. Bundan çok mutlu olduklarını görüyoruz ve memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Özellikle temiz bir ortamda ibadet etmek, özellikle ev temizliği niteliğinde olması en büyük beklentilerden bir tanesi, evimizi nasıl temiz tutuyorsak, camilerimizde bu şekilde temiz tutuyoruz ve olumlu geri dönüşler alıyoruz" diye konuştu.

Camilerde yapılan temizliğin çok olumlu bir davranış olduğunu belirten vatandaşlar ise, yapılan çalışmalardan memnuniyetlerini dile getirdi

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde