23 Temmuz 2024

ARTIK SAĞLIKLI ULAŞIM YAPILACAK…

  • PDF

Ordu Büyükşehir Belediyesi sıcak asfalt öncesi çalışmalarına devam ediyor.

19 ilçenin tamamında ulaşım ağını elden geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, 752 km’lik sıcak asfalt yol ihalesinin dışında kendi ekip ve ekipmanları ile de yatırımlarına devam ediyor.

KABADÜZ’DE ALTERNATİF YOL YAPILIYOR…

Ulaşım Dairesi Başkanlığı’ndan alınan bilgilere göre, Kabadüz ilçesinde devam eden çalışmalarla Derinçay- Özlükent-Yeşilyurt- Gümüşdere Mahalleleri’nin ulaşımları kısaltılarak, Topçam yolundan Ordu iline bağlanacak alternatif bir yol olacak. Ayrıca Topçam-Mesudiye hattını, Çambaşı yoluna da bağlayacak olan yolda, 3 km’lik alana birinci kat sathi kaplama asfalt dökülecek. Stabilize yol çalışmalarının devam ettiği ve 3 km’lik alana birinci kat sathi kaplama asfalt döküleceği belirtilen yolun devamında, Turnalık Mahallesi’ne de 2 km’lik stabilize yol asfalt çalışması yapılacak.

ÇATALPINAR’DA ALT YAPI HAZIR…

Çatalpınar ilçesinde Elmaköy Mahallesi’nde yapımı planlanan birinci kat sathi kaplama asfalt temel malzemesi nakli ve figüre çalışmasına devam eden ekipler, 2,7 km’lik alanda faaliyetlerini sürdürüyor. Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından arazöz, greyder ve silindirle, serme ve sıkıştırma çalışmaları tamamlandıktan sonra yolun asfalt döküme hazır hale getirileceği bildirildi.

KORGAN’DA YOL GENİŞLETME DEVAM EDİYOR…

Korgan ilçesinde ise, Koçcuğaz-Düdüklük-Yeşilalan bağlantı yolunda yol genişletme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Ekiplerin 5 km’lik alanda sürdürdüğü stabilize yol çalışmaları tamamlandıktan sonra Korgan ilçesinin iki büyük mahallesinin birbirine bağlanacağı belirtildi.

 

KUMRU’DA BAĞLANTI YOLU…

 

Benzer çalışmaların devam ettiği bir diğer ilçe ise Kumru ilçesi. Kumru ilçesinde de Eskiçokdeğirmen-Ortaca bağlantısının 4 km’lik bölgesinde sıcak asfalt alt yapı hazırlıkları sürdürülüyor, bu bağlantı yolunun tamamlanmasının ardından ulaşımın daha da rahatlayacağı bildirildi.
                    

             

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde