23 Temmuz 2024

BİLGİÇ“TEMENNİMİZ HÜKÜMETİN BAŞARILI OLMASIDIR”

  • PDF

Saadet Partisi’nden Ordu Milletvekili Adayı olan Muammer Bilgiç ve Saadet Partisi Fatsa İlçe Başkanı İsmail Koçan gazetemize teşekkür ziyaretinde bulundu.

7 Haziran seçiminin ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum diyen Muammer Bilgiç, temennimiz erken seçime gidilmemesi ve hükümetin başarılı olmasından yanadır dedi.

Kurulacak hükümetin öncelikle ülkemize faydalı olmasını istiyoruz diyen Bilgiç açıklamalarına devam etti; “Seçimlere girerken mecliste dört parti vardı. Seçimden sonra yine mecliste dört partili durum değişmedi. Sadece sandalye sayısında bir değişme oldu. Bu durumda ya bir azınlık hükümeti kurulacak ya da koalisyon hükümeti kurulacak. Kurulacak olan hükümete en başta başarılar diliyoruz. Ülkemizin rant ekonomisinden üretim ekonomisine geçmesi ve kimlik kavgalarına girilmemesi tek arzumuz. Kurulacak olan hükümetten en başta beklentimiz budur” dedi.

“Oy Oranımızı Artırdık”

Saadet Partisi’nin özellikle Ordu’da oylarının artmasına memnun olduklarını ifade eden Muammer Bilgiç; “Seçimlerde iktidar partisinde bir düşüş yaşandı. Meclis dışındaki diğer partilerin yüzde birin altına düştüğünü görürken, Saadet Partisi’nin 2011’de aldığı oyların üzerinde oy alması önemli bir durumdur. Biz Ordu’da ilk defa uzun yıllar sonra Türkiye ortalamasının üzerine çıktık. Saadet Partisinin Türkiye’deki oy oranı 2.06 iken Ordu genelinde 2.27 oy aldı. Ünye’deki oy oranı ise % 4.1’dir. Bunlar bizim için önemli gelişmeler. Halkımız bizi ilk defa bu seçimlerde dinledi. Bu süreçte meclisteki dört partiyi dinleyecekler. Ülke için bir umut vaad ediyorlar mı tespit edecekler. Eğer meclisteki dört parti gidişatta başarılı olamazlarsa 6 ay içerisinde erken seçime gidilebileceğini düşünüyorum. Temennimiz erken seçime gidilmemesi ve hükümetin başarılı olmasıdır. Çünkü bu ülke hepimizindir” dedi. 

Son Güncelleme: Cumartesi, 13 Haziran 2015 07:35

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde