23 Temmuz 2024

Tarım Danışmanlığı bürosu açıldı

  • PDF

Altınordu Ziraat Odası Başkanlığı tarafından Gökömer Mahallesi Tarım Danışmanlığı bürosu açılışı yapıldı.

Altınordu İlçesi Gökömer Mahallesi Tarım Danışmanlığı bürosu açılış törenine, Altınordu Ziraat Odası Başkanı Uğur Cörüt, Altınordu Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyesi Eyüp Çelik, Meclis Üyesi Metin Ertuğrul, Gökömer Mahallesi Muhtarı Şerafettin Karadeniz, Altınordu Ziraat Odası Tarım Danışmanları Müdürü Mehmet Bayhan, Tarım Danışmanları Temel Kotan, Hamdi Akpınar ve vatandaşlar katıldı.

Altınordu ilçesinde bulunan çiftçilere daha iyi hizmet verebilmek için, belirli bölgelere Tarım Danışmanlığı bürosu açılışı gerçekleştiren Altınordu Ziraat Odası Başkanı Uğur Cörüt; “Çiftçilerimizin dekara daha fazla ürün elde etmesi için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Başkan Uğur Cörüt, Tarım Danışmanlarının çiftçilere daha yakın olması için belirli bölgelere ofisler açtıklarını belirterek; “Bu bürolar sayesinde tarım danışmanlarımız çiftçilerimize daha iyi hizmet vermiş olacak. Haftanın belirli günleri buraya gelip, çiftçilerimiz tarım danışmanlarımızdan her türlü bilgiyi alabilirler. Hatta çiftçilerimize bahçelerinde uygulamalı eğitimler vererek, neyi nasıl yapacaklarını gösterebilir bu sayede dekara daha çok verim almasını sağlayabiliriz. Bizim amacımız sizlere hizmet etmek, siz değerli üreticilerimizin ürünlerinin miktarını ve kalitesini arttırmasına yardımcı olmak” dedi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde