23 Temmuz 2024

“BU SEÇİMİN KAZANANI BEN OLDUM”

  • PDF

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Murat KAÇAK siyasi yaşantıma devam ederek; “Kaybettiğim bir şey olduğunu düşünmüyorum aksine bu seçimin şahsıma çok şey kazandırdığını düşünüyorum. Fatsa için atılması gereken her adımda vatandaşlarla birlikte olmaya devam edeceğim” dedi.

“Çok güzel dostluklar kazandım”

7 Haziran seçimleri kapsamında geçirmiş olduğumuz süreçte şahsım adına güzel bir atmosfer yaşadım diyerek açıklamalarına devam eden Kaçak; “Bu süreçte çok güzel dostluklar kazandım. İnsanların şahsıma göstermiş olduğu ilgi ve alakadan çok memnun oldum.  Bu bir süreçti yaşandı ve bitti. Ben Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında siyasi yaşantıma devam edeceğim. Her zaman Fatsalı hemşerimin dertleriyle dertlenip, mutlu günlerinde onlarla birlikte olmaya devam edeceğim. Dolayısıyla ben kaybettiğim bir şey olduğunu düşünmüyorum aksine bu seçimin şahsıma çok şey kazandırdığını düşünüyorum” diye konuştu.

“Daha fazla oy alacağımı düşünüyordum”

Fatsa’dan aldığım oy oranı beklentimin altında oldu diyerek üzüntüsünü ifade eden Kaçak, “Memleketim olmasında ötürü daha fazla oy alacağımı düşünüyordum fakat olmadı. Takdir milletimizindir diyerek onlarında bir bildiği vardır diye düşünüyorum. Milletimizin kararına saygım sonsuzdur. Buradan Fatsalılara bir mesaj vermek istiyorum, ben Fatsalıyım. Önceliklerim Fatsa için oldu ve olmaya da devam edecek. Fatsa için atılması gereken her adımda her zaman sizlerle olacağım. Hiçbir zaman pes etmeyerek bölgemizde ki siyasi yaşantımıza devam edeceğiz. Vatandaşlarımız bizlere güvenmeye devam etsin. Onlar için elimden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğim. Fatsalılar bizim samimiyetimizi görmüşlerdir diye düşünerek bizlere inanmaları bekliyorum. Şahsi bir menfaat uğruna bu yola çıkmadım. İnşallah Allah kısmet ederse bundan sonraki süreçte yetki sahibi olursam vatandaşa hizmet etmek istiyorum. Bundan sonraki siyasi hayatımda Fatsalı Murat KAÇAK olarak her zaman sizlerle birlikte olacağım” dedi.

“Teşekkür turuna çıkacağım”

Cuma gününden itibaren teşekkür turuna çıkacağını belirten Kaçak, “İlçe teşkilatlarımıza helalleşme ve teşekkür turuna başlayacağım. Cuma günü Perşembe ilçesinden başlayacağız. Ardından Altınordu İl Başkanlığımızı ziyaret edeceğiz. Cumartesi Çatalpınar, Kabataş, Aybastı ziyaretlerimiz olacak. Salı günü ise Gölköy, Gürgentepe, Ulubey ziyaretlerimizi yaparak teşekkür ziyaretlerinde bulunacağım” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde