23 Temmuz 2024

PARKLARA OTURMA BANKLARI YERLEŞTİRİYOR‏

  • PDF

Altınordu Belediyesi tarafından ilçe genelindeki bulunan banklar yenileyerek, ihtiyaç duyulan yerlere de yeni banklar konuluyor.

İlçe genelinde yapımı tamamlanan ve ihtiyaç duyulan parklar ve alanlar ile ilgili olarak çalışma yürüten Altınordu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yeni dizayn edilmiş olan oturma banklarını parklara yerleştirme işlemine devam ediyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları ile ilgili olarak bilgi veren Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş; parkların, kentlerin nefes alma noktası olduğunu ifade ederek şöyle konuştu.

"İlçemiz genelinde bulunan parkların düzenli ve bakımlı olması için göreve başladığımız günden bu yana ekiplerimiz tarafından çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda belediyemiz adına özel yapılan oturma alanları, yani bankları yerleştirilmeye başladık. Bunun haricinde vatandaşlarımızın toplu olarak bulunduğu alanlara da bu oturma bankları yerleştirmeye devam ediyoruz. Şuana kadar yapılan çalışmaların hemşehrilerimiz tarafından beğenildiğini gördük. Bundan sonra da çalışmalarımıza aralıksız olarak devam edeceğiz. Daha yaşanabilir bir Altınordu için parklarımızdaki yeşillendirme çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Çocuk oyun grupları, fitness spor aletlerinin de gerekli bakımları yapılarak eksik olan yerlere yenilerini ilave etmeye devam ediyoruz." diye konuştu. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde