23 Temmuz 2024

“KARADENİZ BÖLGESİNDE ORDU 1. SIRADA”

  • PDF

Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa İlçe Başkanı Fatma VARNALI, CHP’nin Karadeniz bölgesinde oy oranını en fazla arttırdığı ilin Ordu olduğunu müjdeleyerek, ortaya çıkan bu tablodan çok memnun olduklarını ifade etti.

Fatsa ve Ordu halkının seçim sürecinde çok duyarlı ve anlayışlı davranarak, Cumhuriyet Halk Partisine göstermiş olduğu bu destekten ötürü teşekkürlerimi sunuyorum diyerek açıklamalarını sürdüren Başkan Varnalı; “Ordu’da 2011 genel seçimleri ile 7 Haziran genel seçim arasında CHP lehine gözle görülen bir oy oranı artışı olmuştur. Genel merkezimin insan odaklı yapmış olduğu projeler Ordu ve Fatsa seçmenini etkileyerek Ordu’da ciddi anlamda oy oranının arttırmasına vesile olmuştur. Resmi rakamlara göre Karadeniz bölgesinde CHP’nin oy oranının en fazla yükseldiği il ise Ordu olmuştur” dedi.

“Bu başarı hepimizin”

Ordu ‘da bu oy oranı artışının sebeplerinden bir tanesi de milletvekili adaylarının sıralaması olmuştur diyen Varnalı, “Aynı şekilde ön seçim gerçekleştirerek adayların belirlenmesi de; hem Cumhuriyet Halk Partisi üyelerini hem de oy veren seçmen kitlesini etkilemiştir. Adaylarımızın seçmene karşı göstermiş olduğu sevgi, saygı ve hoşgörü profili de bu oy oranını artırmasına vesile olduğunu söyleyebiliriz. Biz Fatsa olarak gerçekten örgütlü çalıştık. Herkes CHP için seferber oldu. Sandığa sahip çıkıldı. Bu başarı tüm Fatsalıların tüm Orduluların başarısıdır” diye konuştu.

“AK Parti – CHP koalisyonu olamaz diye düşünüyorum”

Önümüzdeki süreçte AK Parti-CHP koalisyonunun olamayacağını söyleyen Varnalı; “Ben şahsi kanaatimce AK Parti ve CHP’nin koalisyon olarak bir araya gelebileceğini düşünmüyorum. Erken seçim olmasına da razı değilim. Çünkü yapılan seçimler insanları çok yordu. AK Parti’nin koalisyon ortaklığını MHP ile yapabileceğini düşünüyorum” diye konuştu.

“Gücümüze güç katacağız”

Bundan sonraki süreçte Ordu’da CHP teşkilatları olarak daha çok çalışarak sağladığımız bu güce güç katacağız diyen Varnalı, “2 Milletvekilimizde asıl bundan sonra Ordu için çok çalışacağız diyorlar. Her ilçeye farklı projeler hazırlayarak insanların aydınlanması için çok çalışacağız diyorlar. Ankara’da değil sürekli bölgemizde vatandaşlarla iç içe olacağız diyorlar. Bizim için seçim bitti siyaset bitti mantığı asla oluşmadan; bugünden itibaren başlayarak tüm gayret ve çabamızı vatandaşlarımıza iletmeye var gücümüzle devam edeceğiz” diyerek açıklamalarına son verdi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde