23 Temmuz 2024

ÇELENK: “MİLLETİN KARARINA SAYGILIYIZ”

  • PDF

AK Parti Ordu İl Başkanı İl Başkanı Uğur Çelenk, 7 Haziran seçimlerinin değerlendirerek, "Milletimizin kararına saygılıyız” dedi. 
AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, 7 Haziran seçimlerinin büyük bir olgunluk içerisinde geçtiğini, Ordu il genelinde 530 bin 965 seçmenden 428 bin 544’ünün demokratik tercihini kullandığını ve yüzde 80 gibi yüksek katılım sağlandığını dile getirdi. AK Parti olarak 11. seçimden hem Türkiye hem de Ordu’da birinci parti çıktıklarını belirten Çelenk, “AK Parti Ordu’da yüzde 53 oy alarak yine hemşehrilerimizin tercih ettiği parti olmuştur. En yakın rakibimizin oyu yüzde 28.46’ dır. Diğer partileri de eklediğimizde hepsi bir AK Parti etmemektedir. Ordulu hemşehrilerimizin tercihine sonuna kadar saygı duyuyoruz. AK Parti tabelasını bu millet astı, biz milletten geldik millet ile yürüyoruz. 11 seçimdir zaferle çıktığımız bu yolda bizi yalnız bırakmayan öncelikle 221 bin 155 seçmenimize, seçim döneminde hiç durmadan çalışan milletvekili adaylarımıza, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, İlçe teşkilatlarımıza, İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile ilçe kadın ve gençlik kolları başkan ve yöneticilerine, mahalle başkanlarımıza, sandıkta bekleyen sandık kurulu üyeleri ve müşahitlerimize, 13 yıldır bizi biz yapan bizi her zaman kendi evinin bir parçası gören 725 bin Ordu Hemşehrilerimize sonsuz şükran ve teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

“AK PARTİ KADROLARI DİMDİK AYAKTADIR”
Çelenk, şunları söyledi: “Sayın Genel Başkanımız Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun da ifade ettiği gibi, Türkiye'nin herhangi bir zarar görmemesi için, vatanın huzuru için nöbette olduk nöbette olmaya devam edeceğiz. Milletimiz rahat olmalıdır. AK Parti kadroları bu ülkede istikrara ve huzura zarar verilmesine asla izin vermeyecektir. AK Parti'nin kadroları dimdik ayaktadır, ayakta olacaktır. Ekonomimizin istikrarının bozulmaması için gereken her türlü adımı atacak ver her türlü tedbiri alınacaktır.”

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde