23 Temmuz 2024

OKTAY ÇANAK: “8 HAZİRAN’DA AK PARTİ İLE YENİ BİR DÖNEM BAŞLAYACAK” 7 HAZİRAN SEÇİMLERİ BU ÜLKENİN KALKINMASI, İSTİKRARLI ÇİZGİSİNİ DEVAM ETTİRMESİ İÇİN BÜYÜK BİR DÖNÜM NOKTASIDIR. BİZ İNANIYORUZ Kİ, 8 HAZİRAN SABAHI TÜRKİYE’DE VE ORDU’DA AK PARTİ İLE YE

  • PDF

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Oktay Çanak, 8 Haziran tarihi itibariyle Ordu ve Türkiye’de yeni bir dönem başlayacağını söyledi.

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Oktay Çanak, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile birlikte Kabadüz ilçesinde düzenlenen mitinge katıldı. 30 Mart seçimlerinde AK Parti’nin en yüksek oy aldığı ilçelerden birisi olan Kabadüz’de vatandaşların büyük ilgisini gören Oktay Çanak, yaptığı konuşmada Kabadüz’den tüm Orduluları şükran ve minnetle selamladığını duyurdu.

Çanak, yaptığı konuşmada, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye açısından önemli bir dönemeç olduğunu belirterek, 8 Haziran sabahı Türkiye’de yeni bir dönemin başlayacağını söyledi. AK Parti’nin kurulduğu 14 Ağustos 2001 tarihinden bu yana sadece ve sadece ‘millet ve ülke’ için çalışmak ve hizmet götürmek ilkesini benimsediğini belirten Çanak, “Bizim derdimiz, bizim işimiz sadece millet oldu. Çünkü bu millet yıllarca vesayet sistemi altında, hakir görülerek yönetildi.Millet iradesinin hiçe sayıldığı karanlık dönemler yaşandı. Ama 3 Kasım 2002 tarihinden bu yana bu rezil ve karanlık dönemler artık yok. 13 yıldır bu ülke insanına hizmetten başka bir şey düşünmeyen, bu ülkeyi dünyanın sayılı ekonomisi ve ülkesi arasına sokmaya çalışan, Şeyh Edebali’nin deyimiyle ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ ilkesini benimsemiş bir AK Parti var. 7 Haziran seçimleri bu ülkenin kalkınması, istikrarlı çizgisini devam ettirmesi için büyük  bir dönüm noktasıdır. Biz inanıyoruz ki, 8 Haziran sabahı Türkiye’de ve Ordu’da AK Parti ile yeni bir dönem başlayacaktır” dedi.

Çanak, 5 Mega Proje ile Orduluların karşısına çıktıklarını da hatırlatarak, “Bu projeler Ordu’da mutlaka uygulanacak. Tüm Orduluhemşehrilerimizin gönlü rahat olsun. Ordu hızlı trene, raylı sisteme, büyük bir lojistik konteyner limana, İç Anadolu’ya oluşan Dereyolu ve tren hattına mutlaka kavuşacaktır. Bunların hepsinin fizibilite raporları çıkmış, projeleri hazırlık aşamasındadır. AK Parti döneminde Türkiye en zor projeleri gerçekleştirmiştir, bunları da gerçekleştirecektir” diye konuştu. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde