23 Temmuz 2024

HAMARAT” Milletimizin hayalleriyle bizim hayallerimiz örtüşmeye devam ediyor”

  • PDF

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat gazetemizi ziyaret etti.

Hamarat, ziyareti esnasında 7 Haziran seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

5’te 5 hedefimizin gerçekleşeceğine olan inancımız tam diyen Mustafa Hamarat, Başbakan Yardımcımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un Ordu milletvekili listesinde birinci sırada yer alması vatandaşlarda büyük bir heyecan yarattı dedi.

“Numan Kurtulmuş Ordu’ya heyecan getirdi”

Seçime kısa bir süre kaldığını belirten Hamarat; “ Ordumuzda güzel bir seçim kampanyası yürütülüyor. Başbakan Yardımcımız Numan Kurtulmuş’un da Ordu’da liste başı olmasıyla birlikte vatandaşları tatlı bir heyecan sardı. Ben listede yokum ama seçim çalışmalarına katılıyorum. Siyasette esas olan makam ve mevki değil vatandaşa hizmet etmektir. Bu doğrultuda bizim için önemli olan AK Parti’nin kurumsal kimliğidir. Biz istikrar bozulmasın diye çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve milletimizden de bunun karşılığını ziyadesiyle alıyoruz. Milletimizin hayalleriyle bizim hayallerimiz örtüşmeye devam ediyor” dedi.

“5’TE 5 Hedefimizi gerçekleştireceğiz”

Yaptığımız görüşmeler doğrultusunda Ordu’da diğer illerde olmayan olumlu bir hava olduğunu görüyoruz diyen Mustafa Hamarat; “  5’te 5 hedefimizi yakalamak bizim için sürpriz olmayacak. Bizim inancımız hedefimizin tutacağı yönündedir. Kısa bir süre önce yerel seçimlerde hedefimiz 20’de 20 dediğimizde kimse inanmıyordu. Biz bu hedefi gerçekleştirdik. Şimdi inanıyoruz ki 5’te 5 hedefimiz de gerçekleşecektir. Biz her kesimi bir tutarak çalışmalarımızı yürütüyoruz. Çalışmalarımızın karşılığını da 7 Haziran’da alacağımıza eminiz” diye konuştu.  Haber: Tülay DEMİRBAŞ

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde