23 Temmuz 2024

Fatsa’da CHP coşkusu

  • PDF

CHP Fatsa’ya çıkartma yaptı. CHP Ordu Milletvekili adayları Fatsa İlçesinde düzenlenen mitinge katılarak ilçe sakinlerine seslendi. Kalabalık ve coşkulu bir topluluğa seslenen Milletvekili Adayı Dr. Mustafa Adıgüzel yaptığı konuşmasında sağlık sisteminin paralı hale getirmesini ve milli ve manevi değerlerin iktidar tarından miting alanlarında kullanılmasını eleştirdi.

            “İlaç yazdırma bedeli 11 lira”

Dr. Adıgüzel konuşmasında “Buraya gelirken bir pankart gördüm istediğim hastaneye gidiyorum. Fatsalılar siz istediğiniz hastaneye gidebiliyor musunuz? Yeşil kartlı amcam, yaşlılık aylığı alan teyzem, prim borcu olan esnafımız hastaneye gidebiliyor musunuz? Hastaneleri ticarethaneye çeviren bunlar, hastaları müşteri yapan bunlar. 2 liralık bir ilacın yazılması için 8 lira muayene ücreti, eczanede 3 lira ödenmesi zorunlu yani 2 liralık ilaca 11 lira yazdırma parası ödeniyor. Bu sağlık sistemi devlet soygunudur” sözlerini kullandı.

“Camilerde miting yapıyorlar”

CHP adayı Dr. Mustafa Adıgüzel şöyle devam etti; “Son günlerde bunların biraz paçaları tutuştu. Milli, manevi değerleri de kullanmaya başladılar. 29 Mayıs İstanbul’un Fethini 30 Mayıs’a aldılar. Sırf miting yapabilmek için. Meydanlarda Kur-an’ı Kerim sallayan bunlar, camilerde miting yapan bunlar. Bunların mitinglerinden önce bir imam çıkıyor ne diyor biliyor musunuz? Davutoğlu’nu Peygamber efendimiz gönderdi diyor. Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez bunları neden görmüyor? Çünkü adı Mehmet Görmez. Biz proje üretiyoruz. Genel Başkanımız müjdem var dedi bekliyoruz, aynı gün Cumhurbaşkanı bende müjde vereceğim de. Ertesi gün bir öğrendik ki Diyanet İşleri Başkanına araba müjdesi. İşte bizim farkımız bu.”     

 

           

             

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde