23 Temmuz 2024

FATSA BELEDİYESİ SINIRLARI ZORLUYOR AFRİKA’DA SU KUYUSU AÇIYOR

  • PDF

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan dünyanın dört bir tarafına insani yardım yapan bir kuruluş olan İHH’nın Ordu’da başlattığı Afrika'da suyu olmayan köylerde su kuyusu projelerine desek vermek amacıyla Fatsa Belediyesi olarak su kuyusu açacaklarını açıkladı.
  Pazartesi günü Fatsa’da ve Ordu Büyükşehir Belediyesi’nde İHH Genel Başkanı ile bir araya gelen Fatsa Belediye başkanı Hüseyin Anlayan “Dünyanın bir ucundaki muhtaç olan mazlum insanlara bir nebze olsun yardım yapmak, Allah'ın rızasını kazanabilmek ve bu hizmete vesile olabilmek için biz de Afrika’da su kuyusu olmayan köylerde su kuyusu açacağız.” dedi.  
 Başkan Anlayan yaptığı açıklamada çok değerli bir misafiri Fatsa ilçemizde ve Ordu'da misafir ettiklerini belirterek, “Uluslararası İnsani Yardım Vakfı İHH’nın Genel Başkanı Sayın Bülent Yıldırım’ı misafir ettik. İHH hepinizin bildiği gibi dünyanın dört bir tarafında nerede bir mazlum nerede bir muhtaç varsa anında yardıma koşan, dünyanın dört bir tarafına insani yardım yapan bir kuruluş. Genel Başkanı Fatsa ilçemize ve Ordu ilimize bir ziyaret gerçekleştirdi ve Ordu ilimize de bir şube açıyorlar. Ordu Büyükşehir belediyemiz de bir proje ile İHH’ya destek veriyor. Bizde Fatsa olarak geri durmayalım dedik, bu projede Fatsa Belediyesi olarak biz de yer alalım istedik ve Fatsa Belediyesi olarak İHH’nın Afrika'da suyu olmayan köylerde su kuyusu projelerine biz de destek veriyoruz ve inşallah yapacağımız bir protokol ve en kısa zamanda Afrika'da su kuyusu açacağız. Fatsa Belediyesi olarak su kuyusu açacağız. Burada elbette hizmet ve yardımlarımız devam ederken dünyanın bir ucundaki muhtaç olan mazlum insanlara bir nebze olsun yardım yapabilmek, Allah'ın rızasını kazanabilmek ve bu hizmete vesile olabilmek için biz de orada olacağız. Fatsa Belediyemiz Afrika’da su kuyusu açacak, Rabbim hayırlı eylesin, inşallah.” dedi.
 İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım Ordu’da yaptığı konuşmada, “Su kuyularını anlatmak çok zor yaşanması lazım. Bir müjde de Fatsa ilçemize vermek istiyorum. Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan bey de aynı projeye katılmak istediğini söyledi. Zannediyorum Fatsa Belediyesi ile de daha sonra bir protokol imzalayacağız.” demişti.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde