23 Temmuz 2024

“KADIN ELİNİN DEĞDİĞİ HERYER GÜZELLEŞİYOR”

  • PDF

AK Parti Fatsa Kadın Kolları Teşkilatı ortaya koyduğu  seçim çalışmalarıyla göz doldurmaya devam ediyor.

Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız  parolasıyla seçim çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden AK Parti Fatsa Kadın Kolları Başkanı Serpil Koçan, “Kadınların elinin değdiği her yer güzelleşiyor. Kadınların siyasette olması da seçim ortamını daha hoş bir hale getiriyor” dedi.

“AK Parti Kadınların Önünü Açıyor”

Açıklamalarını sürdüren Serpil Koçan; “Partimizin kadınlarımızın önünü açan birçok projelesi var. Örneğin Fatsa Ticaret Odasında 35 yaş altı bayanlarımıza kurs veriliyor. Bu kursların bitimiyle iş imkanına sahip oluyorlar. Buna benzer birçok proje hakkında kadınlarımızı bilgilendiriyoruz. Fatsa Organize Sanayinin büyüyecek olması bizler için çok büyük bir nimet. Burada bir sürü tekstil atölyelerimiz var. İnanın kadınlar gerçekten çalışmak istiyorlar. Partimizin istihdama yönelik sağladığı desteğin farkındalar.” dedi.

 “Yol, su ve iş talepleriyle karşı karşıya geliyoruz”

Seçim ziyaretleri kapsamında çok sıkı çalıştıklarını ve vatandaşların bu çalışmalar sırasında birçok talebi olduğunu söyleyen Serpil Koçan; “ Tabi ki vatandaşların çeşitli istek ve talepleri oluyor. Genel olarak yol, su ve iş talepleriyle karşı karşıya geliyoruz.  Aslında iş imkanlarımız yok değil. İnsanları bu konuda bilgilendirmemiz lazım. Herkes masa başı bir iş istiyor. Fakat bakıldığında işszilik yok, iş beğenmemezlik var ” diye konuştu.

 “Bayanlarımızın desteklerini bekliyoruz”

AK Parti kadınları siyasete dahil ederek çok büyük bir güç elde etti diyen Koçan;” Diğer partilere baktığımızda az sayıda kadın üyesi olduğunu görüyoruz. Ancak AK Parti’de büyük bir kadın üye kitlesi var. Bu dava uğrunda gecemizi gündüzümüze katarak durmaksızın çalışmaktayız. Kadınların sesi olaraktan, kadınları siyasete kazandırdığı için AK Parti’ye bir kez daha teşekkür ediyorum. 7 Haziran seçimleri çok önemli.  Bu bağlamda özellikle bayanlarımızın desteklerini bekliyoruz” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde