23 Temmuz 2024

Diğer partilerde Fatsalı olmaması seçmenin tercihini değiştiriyor…

  • PDF

 “MHP’li Değilim Ancak Fatsalı Olduğu İçin Oyumu Murat Kaçak’a Vereceğim”

MHP Ordu Milletvekili adayı Murat Kaçak, 7 Haziran seçimlerine çok az bir zaman kala bütün Ordu coğrafyasına ulaşmaya çalışıyor. Son olarak Gürgentepe’ye giden Murat Kaçak, vatandaşların coşku ve heyecan dolu tavırlarıyla karşılaştı.

Gürgentepe, Işıktepe Ve Çamaş Onu Bağrına Bastı…

Fatsa’ya dönüşünde Işıktepe ve Çamaş’a da uğrayan Kaçak, gittiği her yerde vatandaşlar tarafından kalabalıklar halinde karşılandı. Programın ilk uğrak yeri olan Gürgentepe’de adeta milletvekili gibi karşılanan Murat Kaçak’ı görebilmek ve onunla sohbet edebilmek için çevresini saran vatandaşlar, merak ettikleri soruları da sorarak görüş alış verişinde bulundular. Daha fazla esnafa ve vatandaşa ulaşmak için Gürgentepe’nin bütün cadde ve sokaklarını turlayan Murat Kaçak, bazı iş yerlerinde esnafın ısrarı üzerine çay molası verdi.

Tepki Oyları Kaçak’ta Toplanıyor…

Murat Kaçak, Gürgentepe’deki temponun aynısını Işıktepe’de de yaşadı. Işıktepe’li vatandaşlarla vedalaştıktan sonra Çamaş’a gelen Kaçak, burada partisinin seçim bürosuna uğrayarak bir süre dinlendi. Yapılan değerlendirmelerin ve sohbetlerin ardından Fatsa’ya dönen Kaçak’ın, yaptığı ziyaretlerden ve temaslardan son derece memnun olduğu görüldü. Öte yandan Murat Kaçak’la karşılaşan birçok vatandaşın kendisine; “Aslında MHP’li değilim. Fakat benim partimden Fatsalı bir aday olmadığı için oyumu sana vereceğim” demesi dikkat çekti. Bazı çevreler tarafından bu gelişmenin Murat Kaçak lehine önemli bir avantaj olduğu yorumları yapıldı.  Haber merkezi

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde