23 Temmuz 2024

MURAT KAÇAK TEMPOYU ARTIRDI…

  • PDF

 “BU MİLLETİ DÜŞÜNÜYORMUŞ GİBİ YAPIYORLAR”

MHP Ordu Milletvekili adayı Murat Kaçak’ın yaptığı yoğun çalışmalar, tüm Ordu’da iyice hissedilmeye başladı. Kamuoyunda ve siyasi kulislerde yapılan yorumlara göre, vatandaşlarla yaşadığı sıcak diyalog ve iletişim, Murat Kaçak’a siyasi anlamda büyük avantaj sağlıyor.

AYNI GÜN İÇİNDE İKİ AYRI İLÇE, İKİ AYRI KERMES ZİYARETİ…

Salı günü yaptığı çalışmalarına sabah erkenden başlayan Murat Kaçak, ilk olarak Fatsa Cumhuriyet Meydanı istikametinden yürüyerek Yeni Kumru Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla selamlaştı. Daha sonra Sakarya Caddesi’ni ziyaret eden Kaçak, hemen ardından Fatsa’da çeşitli dernekler adına yapılan iki ayrı kermese katıldı. Hediye alarak kermeslerden ayrılan Kaçak, aynı gün içinde Perşembe’nin Sırakovancı Mahallesi’ne geçti.

“7 HAZİRAN’DA DUVARA ÇARPTIKLARINI ANLAYACAKLAR”

Ünye’deki seçim çalışmalarından dönen MHP Ordu Milletvekili adayı Cemal Enginyurt’un da kendilerine katılımıyla Sırakovancı ziyaretini gerçekleştiren Kaçak, kahvehanede düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, vatandaşa samimi ve gerçekçi yaklaşım sergilendiğinde, halkın da aynı karşılığı eksiksiz verdiğini söyledi. İçindeki hizmet aşkının büyük bir heyecana dönüştüğünü belirten Kaçak; “Çeşitli farklılıklarımıza rağmen hepimiz aynı kültürün ve manevi değerlerin ürünüyüz. Bizi, bizden başkasının anlamasına imkân da, ihtimal de yoktur. Üstad Necip Fazıl’ın dediği gibi kendi memleketimizde garip kaldık. Türk Milleti’ni düşünüyormuş gibi yapanların aslında ne yapmak istediklerini halkımız da, ben de çok iyi biliyoruz. Bundan böyle bizi kandırmaya çalışanların, din üzerinden sözüm ona maneviyat satanların artık gidebilecekleri bir yer kalmamıştır. Takke düşmüş, kel görünmüştür. Milletin gözünde kredisi bitenler, bu memleketin öz evlatlarına artık nöbeti devretmek zorundadırlar. İşte heyecanımızın asıl nedeni ve gerekçesi budur. Ne kadar samimi ve heyecan dolu olduğumu sadece yakın çevrem değil, artık bütün Ordu görmeye başlamıştır. Bir insan olarak bu durumdan elbette memnuniyet duyuyorum. Ama asıl memnuniyet sebebim, milletimize doğru düzgün hizmet etme fırsatının bundan böyle emin ellere geçecek olmasıdır. Milletimize asgari ücret ve işsizlik maharetiyle yoksulluğu reva görenlerin, zevk-ü sefa içinde yaşam sürmelerinin sonu gelmiştir. Birileri için deniz bitmiştir. 7 Haziran’da sandığa giderken oy kullanacak her bir vatandaşımızın bütün bir tabloyu gözünün önüne getireceğine ve ona göre tercihini yapacağına gönülden inanıyorum. Bu necip milleti kandırma seviyesizliğine düşenler, o akşam duvara çarptıklarını anlayacaklardır. Beni saygıyla ve dikkatle dinlediğiniz için hepinizden Allah razı olsun.” dedi.    

 

 

MURAT KAÇAK COŞKUSU BÜYÜYOR…

ÇİÇEK YAĞMURUNA TUTULDU

 

Murat Kaçak’ın o gün yaptığı çalışmalarda yaşanan bir olay, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Partili arkadaşları ve vatandaşlarla birlikte Yeni Kumru Caddesi’nde halkı selamlayarak yürüyen Kaçak, o sırada önünden geçtiği çiçekçi dükkânından atılan çiçeklerin istilasına uğradı. O esnada caddede bulunan ve balkonlardan, pencerelerden kendisini izleyen vatandaşların Murat Kaçak’ı büyük bir alkış yağmuruna tuttuğu görüldü. Bu olay, sadece Fatsa’da değil aynı zamanda bütün Ordu’daki siyasi kulislerde ve kamuoyunda; Murat Kaçak’ın çalışmalarının etkili olmaya başladığı ve halkın teveccühünü kazanmakta olduğu şeklinde yorumlandı.      

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde