23 Temmuz 2024

VATANDAŞLARIN YOL İSTEĞİ

  • PDF

Fatsa ilçesine bağlı Kılavuzömer Mahallesi Yamaçoğlu mevkisinde ikamet eden vatandaşlar, yetkililerden yollarının bir an önce yapılmasını talep etti. 
Kışın yollarının kapandığını, yaz ayında ise çok dik olduğu için ulaşımda sıkıntı çektiklerini belirten mahalle sakinleri yardım bekliyor. Mahalle sakinlerinden Hamiyet Çavuşlu, “Yol istiyoruz. Bize, buraya gelip yetkililer bu yol sorunumuzun çözüleceğini belirttiler ama halen gelen giden yok. Çocuklarımız okullara giderken büyük sıkıntı çekiyorlar. Engelli kaynım var, o da zorluk çekiyor. Bizim isteğimiz bu yolun biran önce yapılmasıdır” dedi.
“Yollarımızın yapılması için her yere müracaat ettik fakat bir sonuç gelmedi” diyerek sözlerine başlayan mahalle sakinlerinden Halis Çavuşlu, “Yaşlandıkça bu yolda yürümemiz de bizi çok zorluyor. Gelip baksınlar yetkililer ve bizlere yardımcı olsunlar” açıklamasında bulundu. 
Diğer mahalle sakinleri Halil Çavuşlu, Sezai Aydemir, Fikriye Çavuşlu ve Mustafa Çavuşlu ise, yaptıkları açıklamada şunları söyledi: “Burada altı hane yaşıyoruz. Ambulans bile çağırsak evimizin önüne gelmesi çok zor. Acil hastamız veya doğum yapan birisi olsa yaparız? Bizim bu sesimizi lütfen duysunlar. Yolu olmayan bir mahalle neye yarar. Yollarımız bozuk olduğu için inanın her dönem sıkıntı çekiyoruz. 500 metre bir yol ve bu yolun yapılması herkesi çok rahatlatacaktır. Yol yüzünden mağduruz. Sesimizi duysunlar ve bu yolu yaparak burada yaşan kişileri mutlu etsinler.”

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde