23 Temmuz 2024

Altınordu Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nden Vali Balkanlıoğlu’na Ziyaret

  • PDF

Altınordu Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Necmettin Güney, engelli  öğrencilerle birlikte Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Balkanlıoğlu, engelli vatandaşlarımıza yönelik  Altınordu Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde  çok sayıda hizmet yürütülüyor. Bu hizmetlerin en iyi şekilde verilmesi çok önemli. Özel Eğitim Uygulama Merkezinde eğitim gören özel öğrencilerimizin engelliler haftasını kutluyorum” diyerek, bir süre öğrencilerle sohbet etti.

Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında  bu ziyareti gerçekleştirdiklerini  söyleyen Altınordu Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Necmettin Güney, okulun faaliyetleri hakkında  Vali İrfan Balkanlıoğlu’na bilgi verdi.

            Okul Müdürü Necmettin Güney, zorunlu eğitim çağındaki ağır ve orta düzeyde zihinsel yetersizliği bulunan öğrencilere, öz bakım ve günlük yaşam becerileri ile işlevsel akademik becerilerini geliştirmek ve topluma uyumlarını sağlamak amacıyla eğitim verdiklerini söyleyerek, kabulünden dolayı Vali İrfan Balkanlıoğlu’na  teşekkür etti. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde