23 Temmuz 2024

AK PARTİ İÇİN TÜRKİYE’Yİ GEZİYOR

  • PDF

İl il gezerek AK Parti için oy isteyen Erol Özavcı’nın Samsun’dan sonra 46. durağı Ordu oldu. 
2010 yılında Demokrat Sol Parti (DSP) Genel Başkan Adayı olan fakat seçimleri kazanamayan Erol Özavcı (37), 2014 yerel seçimlerinde Kocaeli Dilovası ilçesine AK Parti'den belediye başkan adayı oldu. Özavcı, seçimi kazanamayınca AK Parti için çalışmaktan vazgeçmedi ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 55 il gezerek AK Parti'ye oy istedi.
2015 genel seçimlerinde Kocaeli’den AK Parti milletvekili aday adayı olan Erol Özavcı yine aday gösterilmemesine rağmen il il gezerek oy istemeye devam etti. Bu kapsamda 46. il olarak Ordu’ya gelen Özavcı,vatandaşlarla bir araya geldi. Ordu Öğretmenevi bahçesinde vatandaşlarla sohbet eden ve AK Parti’ye oy isteyen Özavcı, “Nasıl Numan Kurtulmuş ve Süleyman Soylu farklı partilerin genel başkanları olup daha sonra AK Parti’ye geçtiyse, ben de eski DSP’li olarak AK parti’ye geçtim. Bu ülke hepimizin, bu gemi batarsa hepimiz batarız. O sebeple 7 Haziran seçimleri Türkiye için kritik bir öneme sahip. Şu ana kadar 46. İl gezdim. 7 Haziran'a kadar bütün illeri gezmeyi amaçlıyorum” dedi.
Erol Özavcı, Doğu Karadeniz Bölgesi gezisini bitirdikten sonra dönüp Batı Karadeniz illerine gideceğini de sözlerine ekledi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde