23 Temmuz 2024

ŞENER: ULAŞIMDA EN BÜYÜK PAY ORDU’NUN OLDU

  • PDF

AK Parti Ordu Milletvekili ve Milletvekili Adayı İhsan Şener, Korgan'ın Tepealan mahallesinde esnafları ve vatandaşları ziyaret etti.

Şener'e Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, Korgan İlçe Başkanı Eyüp Karabayrak, Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar ve partililer eşlik etti.

Tepealan mahallesinde seçim koordinasyon merkezinin açılını gerçekleştiren Şener, yapımı yeni tamamlanan Tepealan Çok Programlı Lise binasında incelemelerde bulundu.

Tepealan'da vatandaşların isteği üzerine Ziraat Bankasının ATM'sinin kurulması için Şener görüşmeler yaptı. Şener, ATM merkezinin 1 ay içerisinde mahalleye kazandırılacağını söyledi.

 

TEPEALAN ÇPL'Yİ İNCELEDİ

Tepealanda eğitim konusunda sorunun ortadan kaldırıldığını söyleyen Şener, "Çok programlı lise binası tamamlandı. Çocuklarımız yeteneklerine göre nerede eğitim görmek isterlerse onu seçecekler. Müstakil bir anaokulu ihtiyacı var. Bununla ilgili bir işadamımızın sözü var. Olmazsa devletimizin imkanları ile kazandıracağız. Okul problemini tamamen çözeceğiz."dedi.

 

ULAŞIMLA İLGİLİ BÜYÜK YATIRIMLAR YAPILIYOR

Son 3 yılda Ulaştırma Bakanlığının yatırımlarında en çok yatırımın Ordu'ya yapıldığını belirten Şener, "Bizim en önemli sorunumuz ulaşım. Havaalanımız 22 Mayısta açılacak. Yaylalarımızı birbirine bağlayan yollar yapılıyor. Kuzey'den Güneye ulaşan yollarımızın inşaası devam ediyor. Çatalpınar-Fatsa arası, Çatalpınar-Kabataş-Aybastı-Reşadiye arası, Korgan-Kumru'dan içanadoluya yapılan yollar devam ediyor. Bunların hepsinin ihalesi tamamlandı. Yapımları sürüyor. Ama bizim insanımızdan kaynaklanan sorunlarda yaşıyoruz. Yol güzergahında arazisi olanlar razı olmayınca sorunlar yaşıyoruz. Mahkeme yolu açık olmak kaydıyla izin verilmesi gerekiyor. Haksızlık yapıldıysa devlet zaten yerine getirir. Korgan'ın Çamlı mahallesinden geçecek olan Tepealan'a ulaşacak Dereyolu var. Yol ile ilgili 45 vatandaşımız muafakat vermiş. 5-6 kişi daha ikna edilmeye çalışılıyor. Muafakat verilmeden yol çalışmasına başlayamıyorsunuz. Yol yarıda kalır. Yerel yönetimlerimizin, teşkilatımızın yardımları ile bu sorunları çözmemiz gerekiyor."diye konuştu. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde