23 Temmuz 2024

Nilgün Tomakin “Ordu’da tarih yazacağız”

  • PDF

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Av. Ayşe Nilgün Tomakin, 7 Haziran’da yapılacak olan seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Gittiği her yerde vatandaşlarla bir araya gelen, sohbet edip vatandaşın sorunlarını dinleyen Tomakin’in bugünkü durağı Ünye ilçesi oldu.

İlk ziyaretini Partisinin Ünye Seçim Koordinasyon Merkezine yapan ve burada teşkilat mensuplarıyla sabah kahvaltısında buluşan Tomakin; “Teşkilatlarımız bizim için çok önemli. Hep birlikte 5’te5 inancıyla sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmadan çalışacağız” dedi.

Ünye’de esnaf ziyaretleri ve kurum ziyaretlerine de katılan Milletvekili Adayı Nilgün Tomakin’e Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, İlçe Başkanı Arif Ergül, Kadın Kolları Başkanı Fatma Çalık, İl Yönetim Kurulu Üyesi Halil Öz ve teşkilat mensupları eşlik etti.

“Büyük Yatırımlar Hayata Geçiyor”

Ordu’nun artık kabuğunu kırdığını ve büyük yatırımların tek tek hizmete sunulmaya başlandığını söyleyen Tomakin; “AK Parti iktidarı döneminde 10.8 Milyar lira yatırım alan Ordu ilimize yapılan büyük yatırımlardan olan Ordu Giresun Havaalanımızın açılışını yapacağız. Ünye Çevre Yolumuzu bitirdik. 1,5 saatlik yolu 30 dakikaya indirdik. Ordu Çevre Yolu inşaatımız devam ediyor. Karadeniz bölgesinde tek olan Botanik Bahçe hızla tamamlanıyor. Bunlar hep AK Parti’nin hizmetleridir. Bugün Belediye Başkanımız ve İlçe Başkanımız ile birlikte esnaf ziyaretlerinde, kurum ziyaretlerinde bulunuyoruz. İnanın çok daha fazlasını hep birlikte yapacağız. 7 Haziran’da 5’te5 yaparak Ordu’da tarih yazacak ve önümüzdeki 4 yılda yapılan hizmetlerin yatırımların kat kat fazlasını yapacağız. Bu güne kadar yaptık, bundan sonra da yapacağız” dedi.

Milletvekili Adayı Nilgün Tomakin çalışmalarını esnaf ziyaretleri ile sürdürdü. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde