23 Temmuz 2024

CHP FATSA’DA COŞTU

  • PDF

Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa’da Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Yoğun katılımın olduğu gözlemlenen Cumhuriyet Halk Partisinin (CHP) Fatsa Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını, Ordu Milletvekili ve CHP Parti Meclis Üyesi İdris Yıldız’ın yanı sıra CHP Ordu Milletvekili Adayları Seyit Torun, Mustafa Adıgüzel, İsa Yazıcı ve Osman Güngör yaptı. Coşkulu kalabalık alkışlar ve destekleyici sloganlarla CHP Ordu Milletvekili Adaylarını Fatsa’da bağrına bastı.

Seçim Koordinasyon Merkezinin önünde toplanan partililere açılış konuşmasını  CHP Fatsa İlçe Başkanı Fatma Varnalı yaptı. Varnalı, toplanan kalabalığa kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederek, “Bugün burada çok güzel bir tablo görüyorum. 5 tane milletvekili adaylarımız ve diğer aday adayı arkadaşımızla hep bir aradayız. Bu birlik ve beraberliği sizlerle birlikte yaşamak bizleri mutlu etti” dedi.

Yıldız; “17 Milyon Yoksul Vatandaşımızla Paylaşacağız”

İktidara geldiğimizde milletin parasını millete geri vereceğiz diyen CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız, “13 yıl boyunca hep ülkemizin zengin olduğu söylendi. Yalnız bizler 13 yıl boyunca o zenginliğin nerelere paylaştırıldığını iyi biliyoruz. Bizler iktidara geldiğimizde o zenginliği 11 milyon emekli ile, engelli kardeşlerimiz ile, atanamayan öğretmenlerimiz, işçilerimiz ve 17 milyon yoksul vatandaşımızla paylaşacağız. Biz siyaseti zenginleşme amacı için değil halka hizmet amacıyla kullanacağımızı hep söyledik” diye konuştu.

Adıgüzel; “Bir belediye yıllarca şu kapalı Pazar yerini yapamaz mı?”

Fatsa’ya sağlık anlamında hizmetleri olduğunu belirten Mustafa Adı güzel ise devletin taşeronu aradan kaldırmasını isteyerek, “Ben Fatsa’ya sağlık anlamında yıllarca hizmet ettim, kendimi tanıtmaya o yüzden gerek yok. Fatsa’da Pazar yeri esnafını gezdim. 82 yaşında bir nine, başına güneşten korunmak için pancar yaprağı koymuş. Yazıktır, günahtır. Bir belediye yıllarca şu kapalı Pazar yerini yapamaz mı … Devlet şu taşeronu aradan kaldırsın. 5 lira taşeron alacak, 3 lirasını işçiye verecek, 2 lira taşerona kalacak. Devletten fazladan boş yere para gidiyor. Çünkü bu iktidar taşerondan, taşeronda onlardan besleniyor. Bizim yanımızda taşeron, komisyoncu ve yandaş yok. Bizim yanımızda vatandaş var” şeklinde konuştu.

Torun; “Bu finalden önceki son viraj”

Bu finalden önceki son viraj diyerek 7 Haziran seçiminin önemine vurgu yapan CHP Ordu Milletvekili Adayı Seyit Torun, “Türkiye’deki olumsuzluklara son vermek istiyorsak bu finalden önceki son viraj. Türkiye o viraja girerse o zaman hiçbir şey önemli olmayacak. Ordu’nun tüm bölgeleri inanıyorum ki, CHP’yi iktidar yapacak. Her gün bir olumsuzluğu yaşıyoruz. Eğitim sağlık ve ekonomi kötüye gidiyor. Türkiye’nin iyi yönetilmediğini hep birlikte görüyoruz. Bu iktidar halkı ötekileştiriyor ve basını sindiriyor. Bu iktidara 7 Haziran’da ‘dur demeye’ var mı sınınız. Gelir dağılımı her geçen gün artıyor. Zengin daha çok zengin fakir daha çok fakir oluyor. Halkımızın arasındaki bağları kaybediyoruz. İçinde bulunduğumuz durumdan kurtulmak için 7 Haziran’da bir destan yazarak iktidara geleceğiz. Artık söz ile değil projelerimiz ile sizin karşınıza çıkıyoruz” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından, CHP Fatsa Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde