23 Temmuz 2024

“GECE GÜNDÜZ SOKAKLARDAYIZ”

  • PDF

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Adayı Murat Kaçak vatandaşların en çok diyalogsuzluktan dert yandığını ifade etti.

Vatandaşlar onları dinlememizi, kulak vermemizi, onlara dokunmamızı istiyor diyen Murat Kaçak; gece gündüz onlarla olabilmek için bu yollardayız dedi.

Özellikle genç seçmenin, şahsına ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne çok sıcak yaklaştığından bahseden Murat Kaçak şu ifadelere yer verdi; “Her gün farklı bir ilçeye gidiyor oradaki seçmenlerimize kulak veriyoruz. Gece gündüz sokaklardayız. Pazarları geziyoruz, esnafla merhabalaşıyoruz, ev toplantıları yapıyoruz. Gittiğimiz her yerde insanların birinci söyledikleri şey, iletişim ve diyalog. Halk ‘Bizi dinleyin’ diyor. Konuştuğunuz zaman sorunları birlikte çözme yolunu da yaratıyorsunuz. Bu nedenle halkı dinlemeli ve sorunlarını kulak ardı etmemeliyiz. Toplumumuzun ana direklerini gençlerimiz ve kadınlarımız oluşturuyorlar. Bizlere samimi sıcak ve içtenlikle yaklaşıyorlar.

“Annelerimizi Her gün hatırlamalıyız”

Gazeteniz aracılığıyla minnettar olduğumuz annelerimizin anneler gününü tekrardan kutlamak isterim diyen Murat Kaçak; “ Pazar günü anneler günü nedeniyle annelerimizle buluştuk. Bayanlarımıza kırmızı gül hediye ederek onları bir nebze de olsa mutlu etmek istedik. Sağ olsunlar çok memnun oldular. Annelerimizin hakkını ödeyemeyiz. Sadece biri 9 ay karnında taşımalarının karşılığı olarak bile ömür boyu sırtımızda taşısak yetmez. Bizim her daim kahrımızı çeken, her şeyinden fedakârlık yaparak bizim iyiliğimiz için didinen, canımızı kendi canından fazla önemseyen annelerimize çam sakızı çoban armağanı olsun, gönüllerini alalım diye böyle bir etkinlik düzenledik” diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde