23 Temmuz 2024

Korgan Ve Aybastı Devlet Hastaneleri İhaleye Çıkıyor

  • PDF

AK Parti Ordu Milletvekili ve Milletvekili Adayı İhsan Şener, Korgan ve Aybastı Devlet hastanelerinin projelerinin tamamlandığını ihale aşamasına geldiğini söyledi.

Şener, Korgan ilçesinde pazar yeri esnafı, iş yerleri ve Devlet hastanesinde ziyaretlerde bulundu.

Ziyarette, AK Parti Korgan İlçe Başkanı Eyüp Karabayrak, Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar ve partililer eşlik etti.

Korgan Devlet Hastanesi ziyaretinde hastalara geçmiş olsun dileğinde bulunan Şener Korgan ve Aybastı Devlet hastaneleri ile ilgili bilgi verdi.

Sağlıkla ilgili kalıcı yatırımlar yapıldığını söyleyen Şener, “Yakın zamanda Korgan'da yeni hastane ile hizmet vereceğiz. Arsa ile ilgili pürüzler vardı onlar giderildi. Sağlık Bakanlığına yer teslimini gerçekleştirdik. Korgan Devlet Hastanesinin projesi hazır. İhale aşamasına geldi. İhalesi gerçekleştirilerek yapımına başlanacak. Kumru Devlet Hastanesi ihalesi tamamlandı. Şuanda inşaat başladı. Aybastı Devlet hastanesi de aynı durumda. Onunda ihalesi gerçekleştirilerek başlanacak. Sağlıkla ilgili bölgemizdeki sorunu bitireceğiz. Fatsa'da 300 yataklı mastır hastanenin yanında ilçelerimizdeki ömrünü tamamlanmış hastaneleri de yenileyerek akıllı hastanelere kavuşmaları sağlanacak. Sağlık, Eğitim ve Ulaşımda çok kalıcı ve büyük hizmetler peşindeyiz. Korgan ilçemizde  yakın zamanda akıllı hastaneye kavuşacak." dedi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde