23 Temmuz 2024

Torun’un adım attığı yer miting alanına dönüyor

  • PDF

CHP Ordu Milletvekili Adayı Seyit Torun seçim çalışmalarını Karşıyaka Mahallesinde sürdürdü. Karşıyaka mahallesinde Kuğu Kent Sitesi önünde vatandaşlarla buluşan Torun, miting havasına dönüşen toplantıda önemli açıklamalarda bulundu.

Bugün hala bizim yaptıklarımızın açılışını yapıyorlar

“Ben elimden geldiğince mücadele ettim. Bu gün hala bizim yaptıklarımızın açılışlarını yapıyorlar. Bu gidişle beş yıl açılış yapacaklar. Birinin atamasıyla gelmedim. Sizler yetki verdiniz sorumluluğumuzu biliyoruz. Bir çocuğum var tek düşüncem onun bu ülkede özgürce, korkmadan, sadakate göre değil liyakate göre yaşaması. Siyaseti hiçbir zaman zenginleşme aracı olarak görmedim. Vereceğiniz yetkiyi en iyi şekilde kullanıp bu vatana hizmet edeceğim. 7 Haziran’da halkın iktidarını kuracağız”.

Hesabını soracağız

“Bu ülkenin kaynakları benim insanıma yeter. Pırlantaya, yata, kata kaynak var, benim insanıma gelince kaynak nerde diyorlar. Emeklilere iki maaş ikramiye vereceğiz dedik kaynak sordular, hemen peşinden 100 lira zam veriyoruz dediler. Demek ki kaynak varmış. Bu ülkenin zenginliğini hep beraber paylaşacağız. Bu ülkede tüyü bitmemiş yetimin hakkını, kim kamu malına el attıysa hesabını sormazsam namerdim. Benim vatandaşımın alın terini sömürenlerden de hesap sormazsam namerdim. Sizlerin hakkını sonuna kadar savunacağım”.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde