23 Temmuz 2024

GAZETEMİZE FATSA YARDIMSEVENLER DERNEĞİNDEN ANLAMLI PLAKET

  • PDF

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Fatsa Şubesi, derneğe olan desteklerinden ötürü Yeni Haber Gazetesi adına gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mehmet Emre Eser’e teşekkür plaketi takdim etti.

Yardım Sevenler Derneği Fatsa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Nimet Koç; “ Derneğimizin her zaman yanında olan ve desteklerini esirgemeyen Fatsa basınımızın güzide temsilcisi Emre Eser’e desteklerinden ötürü teşekkür etmek üzere bu plaketi takdim ediyoruz” dedi.

Gazetecilik hayatına girdiğin iki yıldan beri seninle birlikte Yeni Haber Gazetesi ile olan diyaloğumuzu taçlandırdık diyen  Nimet Koç; “Sen bizim hem üyemiz oldun hem de oğlumuz oldun. Gerçekten bir yardım seven üye oldun. Biz her zaman kapını rahat çalabildik ve güler yüzlü bir şekilde karşılandık. Her zaman yardımcımız oldun. Biz sana teşekkür etmek istedik. Bu yardım seven ruhun önünü açsın ve seni mutlu kılsın. Bu bizim minik bir teşekkürümüzdür” diye konuştu.

Yeni Haber gazetesi adına Türkiye Yardım Sevenler Derneği Fatsa Şubesi’ne teşekkür ederim diyen Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü M. Emre Eser; “ Bizler herzaman üyesi olduğumuz Fatsa Yardım Sevenler Derneği Fatsa Şubesine elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Bizi bu plaketle onurlandırdınız. Fatsa Yardım Sevenler Derneği Başkanı Nimet KOÇ’a ve üyelerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde